LanTrek kerää verkkopelaajat Tampereelle

Nuorille suunnattu verkkopelitapahtuma LanTrek järjestetään Tampere Areenalla 11-13.1.2013.

Kyseessä on Suomen toiseksi suurin verkkopelitapahtuma, joka kerää jopa yli 1000 henkeä saman katon alle. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu leppoisan pelailun lisäksi kovatasoisia peliturnauksia, joissa palkintoja on jaossa yli 10 000 euron edestä.

Tapahtumassa on tarjolla 712 tietokone- ja 100 konsolipelaajille tarkoitettua konepaikkaa. Kävijälippujen ansiosta myös pelilaitteettomat henkilöt ovat tervetulleita tutkimaan tapahtuman ilmapiiriä. Konepaikattomat kävijät viihtynevät erityisesti tapahtuman peliluolassa, jossa on peliturnauksien ohella vapaasti käytettäviä pelikoneita eri vuosikymmeniltä.

Tapahtumassa on runsaasti kilpailuita niin tietokoneille kuin konsoleillekin. Tietokonepelaajien paremmuuden mittakeppeinä toimivat StarCraft 2, League of Legends, Dota2, Counter-Strike: Global offensive ja Counter-Strike: 1.6. Konsoleilla taistelutantereiksi valikoituivat Call of Duty 4, Halo 4, Tekken Tag Tournament 2, Super Street Fighter IV: Arcade edition, NHL 13, FIFA 13 ja Super Smash Bros. Brawl.

Tiketit ovat myynnissä 2.1.2013 asti (-tai kunnes paikat ovat loppuunmyyty). Normaali kone- ja konsolipaikka kustantaa ennakkoon 40 euroa. Piljetin voi ostaa myös ovelta 45 euron hintaan, mikäli vapaita paikkoja on vielä tarjolla. Kävijäliput puolestaan voi lunastaa itselleen ovelta 10 euron hintaan.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi