Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Lara Croftin 15-vuotista uraa juhlistetaan taiteen muodossa

Tomb Raider -pelisarja on jo 15 vuoden ikäinen. Tätä tapausta juhlistamaan on perustettu Lara Croft -aiheinen taidesivusto, joka on saanut viimeisen kuukauden ajan sisältöä eri hahmosuunnittelijoiden ja artistien toimesta.

Crystal Dynamicsin pystyyn pykäämän sivuston sisällöntuottajia ovat muun muassa pelisarjan nykyinen taiteellinen johtaja Brian Horton sekä uusimman Deus Ex: Human Revolution -nimikkeen taidevastaavana toiminut Jonathan Jacques-Belletête. Uusimmat lisäykset galleriaan ovat lähtöisin Lara Croft -hahmon alunperin suunnitelleen Toby Gardin siveltimestä.

Laran muotokuvia pääsee tutkimaan ja lataamaan omaan käyttöön klikkaamalla itsensä sivustolle joko tästä (klik) tai mutkan kautta lähdelinkistä.

Lara Croftin seikkailut jatkuvat seuraavan kerran pelkistetysti nimetyn Tomb Raiderin merkeissä. Kyseinen nimike aloittaa sarjan tapahtumat puhtaalta pöydältä, eli se ei ole jatkoa aiemmin julkaistuille tuotoksille. KonsoliFIN kävi Paavin muodossa testaamassa tulevaa nimikettä The Gathering -tapahtumassa lokakuun alkupuoliskolla. Mietteitä tulevasta X360-, PS3- ja PC-saariseikkailusta voi lukea tämän linkin takaa.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi