The Last Guardian -kehittäjän seuraava projekti etenee.

Yhtiö etsii paraikaa verkkosivuillaan uutta väkeä tulevaan peliin. Ainakin 3D-animaattori ja pelisuunnitteluun keskittyvä avustava tuottaja ovat studiolla hakusessa. Valitettavasti työnkuvauksista ei pysty juurikaan päättelemään, minkälainen peli genDESIGNiltä on tulossa.

Julkaisija on kuitenkin tiedossa, sillä Epic Games teki sopimuksen yhtiön kanssa maaliskuussa 2020, jossa julkaisija maksaa kehityskustannukset, kehittäjä säilyttää 100-prosenttisesti luovan vapauden ja laittaa tuotot puoliksi Epicin kanssa. Saman sopimuksen ovat tehneet myös kotimainen Remedy Entertainment sekä Inside-kehittäjä Playdead.

Fumito Uedan luotsaaman studion seuraavasta pelistä tiedetään edelleen hyvin vähän. Kesäkuussa 2017 hän kuitenkin paljasti haastattelussa muuttavansa merkittävästi omia työskentelytapojaan. Aikaisempia projekteja lähdettiin kehittämään tunnelmaa määrittävän lyhytelokuvan avulla, mutta nyt tarkoituksena olisi tehdä ensimmäiseksi toimiva prototyyppi pelistä. Hän toivoo, että tämä lyhentäisi merkittävästi kehitysaikaa ja peli saataisiin ulos "niin pian kuin mahdollista".

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: 
Henkilö: