Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

The Legend of Zelda: Twilight Princess

The Legend of Zelda: Twilight Princess kääntyy Wii U:lle

Alun perin sekä GameCuben joutsenlauluna että Wiin lanseerauspelinä julkaistu The Legend of Zelda: Twilight Princess tekee tuloaan Wii U:lle teräväpiirtomuodossa.

Uuden The Legend of Zelda: Twilight Princess HD:n myötä peli näyttää graafisesti paremmalta, minkä lisäksi Nintendolta luvataan, että peli ei tyydy ainoastaan parantamaan ruuduntarkkuutta. Tarkempaa lisätietoa Wii U -version tuomista uudistuksista saadaan tietää todennäköisesti lähempänä ensi vuodelle ajoittuvaa julkaisua.

Peli on myös yhtiön mukaan saamassa Amiibo-tuen myöhemmin julkaistavaa Wolf Link -figuuria varten. Kyseinen figuuri tulee olemaan yhteensopiva niin The Legend of Zelda: Twilight Princess HD:n kanssa, minkä ohella sen kerrotaan olevaan vaikutuksissa myös yksinoikeudella Wii U:lle ilmestyvän The Legend of Zeldan kanssa.

Nintendo on myös julkistanut 3DS:lle hiljattain saapuneen The Legend of Zelda: Tri Force Heroesin uudesta, joulukuun 3. päivälle ajoitetusta päivityksestä, joka tuo peliin mukanaan sekä uusia asuja että lisää koluttavia alueita. Lisäksi yhtiö kertoo DS:llä julkaistun The Legend of Zelda: Phantom Hourglassin ja Spirit Tracksin tavoittaneen viime perjantaista lähtien myös Wii U:n omistajat, jotka voivat nyt hankkia molemmat pelit itselleen Virtual Consolen kautta.

 

Kirjaudu kommentoidaksesi