Legendaarinen Tetris tekee paluun

Lukemattomia kertoja versioitu klassikkopeli Tetris saa jälleen uuden version kun EA Mobile tekee pelistä PS3-konsolille todellisen HD-version.

Ensi vuoden alussa PlayStation Storessa julkaistavassa versiossa on 1080p-teräväpiirtografiikka ja se sisältää Dolby Digital 5.1 -ääniraidan.

Uutuutena mukana on kuusi erilaista moninpelimuotoa verkossa ja paikallisesti. Näistä kolme on saatavilla vain PS3-versiossa.

Pelin tuottaja Christophe Gomez kertoo Tetriksen alkuperäisen kehittäjän venäläisen Aleksei Pažitnovin testanneen uutta PS3-versiota hiljattain ja suorastaan rakastaneen sitä.

Pažitnov kehitti pelin alunperin vuonna 1984 neuvostoliittolaiselle Elektronika 60 -tietokoneelle. Länsimaihin Tetris levisi pari vuotta myöhemmin ja sai heti suuren suosion. Mikrobitti-lehteen vuonna 1988 tulokkaan arvostellut Niko Nirvi antoi sille täydet viisi tähteä ja totesi loppukaneettina "hyvin on veli venäläinen pelin tehnyt".

Tetris-muistoja voit virkistää katsomalla uuden trailerin: klik.

Galleria: 

Kommentit

Pakko laittaa taas tämä, jos joku ei ole nähnyt. Tetris - From Russia with Love (Osa 1):
http://www.youtube.com/watch?v=Fn9dO_iL7lo
Muut osat:
http://www.youtube.com/results?search_query=tetris+from+russia+with+love...

Jep, loisto dokkari ja todellakin sympaattisesta kaverista. Aika uskomaton tarina kaikenkaikkiaan. Paras oli toi Nintendo USA johtajan seikkailut kylmän sodan aikaisessa Neuvostoliitossa :D

Tekee paluun mistä? Niistä 999 muusta versiosta jotka saa käytännössä mille tahansa alustalle?

Paras peli ikinään! Mutta mulla on tää jo DS:llä... :p

Hankintaan menee.

Jee. Tetrishän se teräväpiirtoa kaipaskin. Näkee ne palikat paremmin. :P

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi