Muun muassa Pacific Rim- ja Inception-elokuvia tuottanut Legendary Entertainment -yhtiö on viimein saanut havittelemansa oikeudet Pokémon-aiheiseen filmiin. Oikeilla näyttelijöillä varustettu teos keskittyy etsivä-Pikachuun.

Great Detective Pikachu on vain Japanissa julkaistu 3DS-peli, jossa tuttu Pokémon ratkoo rikoksia ihmisapulaisensa ja älynsä avulla. Erikoista on alkuasetelman lisäksi myös Pikachun ääni, sillä sähköhiiri vaihtaa oman nimensä hokemisen sujuvaan japaninkieliseen puheeseen.

Erikoinen peliin liittyvä yksityiskohta on fanien vetoomus, joka vaati Danny DeViton ääninäyttelevän Pikachua nimikkeen länsimaisessa käännöksessä. Yli 40.000 nimeä kerännyt addressi ei valitettavasti johtanut mihinkään, sillä DeVito kieltäytyi roolista, eikä itse peliä ole vielä saatu Japanin ulkopuolelle pelattavaksi.

Tulevasta elokuvasta ei ole vielä selvillä juonikuvioita, ohjaajia, näyttelijöitä tahi julkaisuajankohtaa. Jäämme odottelemaan lisätietoja. Paremman kuvan pelistä, johon filmi perustuu, voi saada oheisen tammikuisen trailerin avulla.

Kirjaudu kommentoidaksesi