Lego Pirates of the Caribbean seilaa myös 3DS:lle

Disneyn Pirates of the Caribbean -elokuvasarja kääntyy Lego-videopeliksi, kuten KonsoliFIN uutisoi aiemmin. Nyt on varmistunut, että merirosvot seilaavat myös 3DS:lle tänä vuonna. 3DS-versio tulee sisältämään 3D-grafiikan lisäksi tuen käsikonsolin StreetPass- ja Play Coins -ominaisuuksille.

StreetPass-ominaisuutta käytetään hyväksi Pirate Duel -nimisen pelimuodon kanssa. Tämän avulla pelin omistajien hahmot voivat otella toisiaan vastaan automaattisesti taisteluissa, joissa pystyy valitsemaan eri liikkeitä useista hyökkäyksistä ja torjunnoista. Otteluista voi saada käyttöönsä Play Coins -kolikoita, joiden avulla voidaan hankkia peliin uusia hahmoja käyttöön. Voittamalla kaksintaisteluja voidaan myös ansaita kokemuspisteitä, joilla pelaaja voi ostaa mm. uusia liikkeitä, hahmoja ja lisäenergiaa. Play Coins -kolikoita on mahdollista ansaita myös käsikonsolin askelmittarin avustuksella.

Pelin kerrotaan sisältävän yli 70 hahmoa ja useita elokuvasarjasta tuttuja alueita tutkittavaksi.

StreetPass on 3DS:n ominaisuus, jonka avulla eri 3DS-konsolit voivat tunnistaa toisensa ja vaihtaa tietoja keskenään automaattisesti. Laitetta ei tarvitse aktiivisesti käyttää, jotta StreetPass toimisi, vaan riittää että laite on pelaajan mukana esimerkiksi laukussa.

Pelin julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu toukokuu. 3DS:n lisäksi Karibian merirosvot saapuvat myös Wiille, DS:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle , PSP:lle ja PC:lle.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi