Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Level-5:n matkalaukut ja demoja Nintendon latauspalveluissa

Tällä viikolla Nintendon latauspalveluissa lastataan laukkuja, kaahataan pakoon poliiseja ja testataan demoja.

Level-5:n ja pelinkehittäjä Yoot Saiton yhteistyön hedelmä Aero Porter on 3DS:n latauspelien tähti tällä viikolla. Saito tunnetaan muun muassa nimikkeistä Odama ja Seaman. Pelaajan tehtävänä on ottaa haltuunsa lentokoneiden matkatavaroiden kuljetus oikeaan määränpäähän. Hihnastolla liikkuu myös bensaa ja epämääräisiä matkatavaroita, joiden turvatarkastaminen on valppaan pelaajan heiniä. Tuotos tukee StreetPass-toimintoja.

DSiWaren soolouutuus on tällä viikolla DotMan-kaahailu. Nimikkeessä pyöritään ympäri rataa keräämässä esineitä. Jotta keräily ei olisi liian helppoa, on tarpeen vältellä poliiseja u-käännöksin ja kaistanvaihdoin. Kolmas kiinnijääminen viheltää pelin poikki.

3DS:n demorintamalla tarjolla on The Denpa Men: They Came By Wave, roolipelin ja lisätyn todellisuuden kameroinnin sekoitus, sekä New Style Boutique -vaatetussimulaatio. Kumpaakin tuotosta pääsee testaamaan ilmaiseksi ennen mahdollisen ostopäätöksen tekemistä. Kauppojen hyllyiltäkin kohta löytyvä Super Pokémon Rumble on ostettavissa tällä viikolla myös verkon kautta.

Huomenissa ilmestyy tarjolle iso nippu Wii U -pelejä ladattavaksi kyseiselle konsolille. Ohessa listaus viikon tuotoksista hintatietoinensa.

3DS eShop
Aero Porter (4,99€)
The Denpa Men: They Came By Wave (Demo)
New Style Boutique (Demo)
Super Pokémon Rumble (44,99€)

DSiWare
DotMan (200 pistettä)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi