Life is Strange 2:n toista jaksoa myydään nyt erikseen. Square Enix ja Dontnod ilmoittivat eilisiltana, että muutos koskee myös tulevia jaksoja.

Yhtiöt päätyivät ratkaisuunsa ainakin osittain asiakkailta saadun palautteen vuoksi. Useat pelaajat olivat tyytymättömiä siihen, että vain seikkailun avausjakso oli myynnissä erikseen. Jos ensimmäisen jakson hankkinut halusi jatkaa peliään, joutui hän maksamaan toisen jakson lisäksi etukäteen myös kolmesta viimeisestä jaksosta.

Muutos tuo mukanaan mahdollisuuden säästää rahaa. Ensimmäisen jakson omistavien kannattaa ostaa loput osat erikseen. Jaksot 2–5 sisältävän paketin hankkiminen tulee noin euron kalliimmaksi.

Monet pelaajat ovat kuitenkin jo ehtineet maksaa kalliimmasta vaihtoehdosta, sillä toinen jakso julkaistiin yli kaksi kuukautta sitten.

Kuvan paketin hankkimalla pelin kokonaishinnaksi tulee 40,98 euroa. Erikseen ostettuina 7,99 euron hintaiset jaksot maksavat yhteensä 39,95 euroa.

Viiden jakson paketin ja erikseen ostamisen välillä ei sen sijaan ole hintaeroa.

Dontnodin ja Square Enixin ratkaisut herättivät ihmetystä viimeksi kaksi viikkoa sitten. Tuolloin yhtiöt paljastivat, että jaksojen julkaisuvälit venyvät ennätyksellisen pitkiksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi