Onko Harry Potter -maailmasta kehitteillä avoimen maailman peli? Kyllä, mikäli juuri verkkoon vuotanutta videomateriaalia ja sen saatetekstiä on luottaminen.

Press Start -sivuston tietojen mukaan materiaali olisi peräisin amerikkalaiselta testikohderyhmältä. Tuotoksen kehittäjäksi huhutaan puolestaan Avalanche Softwarea, jonka käsialaa ovat Disney Infinity -nimikkeet.

Videon saatteena oleva teksti lavertelee nimikkeen sijoittuvan 1800-luvulle, aikaan itse ennen Harry Potterin seikkailuja. Pelaajan ohjaaman hahmon kerrotaan olevan Tylypahkan velho- ja noitakoulun viidennen vuoden oppilas, jonka ulkoasun sekä tuvan saa päättää itse. Myös suuntautumisen hyvän ja pahan välillä voi valita omien halujensa mukaan.

Mysteerien selvittämisen ohella pelaajan lupaillaan pystyvän valmistamaan omia taikaliemiään oppimaan taikoja sekä löytämään ihmeotuksia. Taisteluissa vastaan asettuu lupailujen mukaan velhoja, peikkoja sekä muita yliluonnollisia vihollisia. Kyseessä on saatetekstin mukaan ensimmäinen kerta, kun Harry Potter -maailmaa päästään tutkimaan vapaasti.

Mikäli samaista tekstiä on uskominen, juonikuviot alkavat erikoisista tapahtumista Kielletyssä metsässä, minkä takia ongelmia alkaa kehkeytymään myös itse opinahjossa. Genreltään tuotos olisi kolmannen persoonan roolipeli.

Katso video kokonaisuudessaan alta. Tällä hetkellä koko hoitoa voi vielä pitää huhun tasolla olevana materiaalina, sillä virallinen vahvistus sekä tiedot potentiaalisen pelin nimestä ja kehittäjästä ovat pimeän peitossa.

Päivitetty 3.9. klo 6:00: Oheinen video on poistettu käytöstä, mutta tästä linkistä (klik) klippi on yhä nähtävillä.

Kirjaudu kommentoidaksesi