Lisää Dreamcast-pelejä latauspalveluihin

Sega tuo Space Channel 5: Part 2:n ja Sega Bass Fishingin teräväpiirtopäivitykset Xbox 360:n ja Playstation 3:n latauspalveluihin ensi vuoden alussa. Molemmat pelit julkaistiin alun perin Dreamcastille.

Musiikkipeleistään tunnetun Tetsuya Mizuguchin varhaiseen tuotantoon kuulunut Space Channel 5 seuraa toimittaja Ulalaa, joka käy pelastamaan panttivankeja rytmikkäästi vartaloaan ketkuttamalla ja ammuskelemalla.

Bass Fishing puolestaan tarjoilee nimensä mukaisesti kalastelua. Alkuperäistä Dreamcast-painosta pystyy pelaamaan tavallisen padin lisäksi erityisellä virveliohjaimella.

Kyseessä on jo toinen satsi Dreamcast-pelien teräväpiirtopäivityksiä. Sega julkaisi Sonic Adventuren latauspalveluissa syyskuussa. Crazy Taxi puolestaan pysähtyy Live Arcadessa ja Playstation Storessa 24. marraskuuta. Yhtiön edustajien mukaan samaa trendiä on tarkoitus jatkaa tulevaisuudessakin.

Galleria: 

Kommentit

Shenmue, where are you? Shen mueeeeeee! cant hear you.... ehkä myöhemmin sitten... tai ensi viikolla????

Todellinen kysymys kaikkien huulilla pitäisi olla, missä on Jet Set Radio, tuo kulttipelien kulttipeli. Ja kyllähän se Shenmuekin maistuisi, ei sillä.

Ulalaa<3 Shenmuet olisi tosiaan mukava saada HD-aikaan, vaikka originellit hyllystä jo löytyykin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi