PlayStation-konsoleilta tuttuja pelejä tullaan näkemään myös jatkossa PC:llä. Näin ainakin, mikäli uskomme Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryania. Ja miksipä emme uskoisi.

GQ-aviisin nettisivuilla julkaistussa haastattelussa Ryan kertoo kosolti asiaa liittyen muun muassa PlayStation VR:n seuraajaan sekä PlayStation 5:n tuotantoon.

Yhtenä käsiteltävänä asiana oli PlayStation-alustalta tuttujen pelien julkaiseminen PC:llä. PlayStation 4:llä nähty Horizon Zero Dawn käännettiin nimittäin PC:lle viime vuonna, eikä kyseessä ole miehen mukaan kertaluontoinen tapahtuma.

Ryan kertoo, että Horizon Zero Dawnin PC-versiota katsottiin kahdelta kannalta: miten hyvin se menestyi ja mitä PlayStation-yhteisö piti siitä. Käännöksestä kuulemma pidettiin ja se myi, eikä sen julkaisulla ollut massiivista haittavaikutusta yhteisöön, joten askelia samaan suuntaan otetaan jatkossakin.

Seuraavana nimikkeenä PC-raudalle kääntyy Days Gone, jossa pelaajat pääsevät ottamaan yhteen elävien kuolleiden kanssa sekä suhaamaan moottoripyörällä ympäri Oregonin osavaltiota. Julkaisuajankohdaksi käännökselle kerrotaan kuluvan vuoden kevät. Jos kiinnostaa tietää, mitä tuleman pitää, arvostelumme nimikkeestä voi tsekata tämän linkin kautta.

Koko haastattelu on luettavissa tästä klikkaamalla.

Kirjaudu kommentoidaksesi