Lisää tietoa Bungien Destinystä

Viimeistään Halo-saagalla kannuksensa hankkinut  Bungie on raottanut odotetun Destiny-pelinsä esirippua. Destinyn julkaisee Activision.

Activisionin Eric Hirshberg kertoi Kotakulle, että Destiny ei ole suoranaisesti ensimmäisen persoonan räiskintä, vaikka sisältääkin elementtejä tästä genrestä. Destiny tarjoaa jatkuvasti elävän suuren maailman paljon massiiviroolipelin tyyliin. Bungien Chris Butcher kuvailikin peliä sanoilla ”world's first shared world shooter”, eli maailman ensimmäinen jaetun maailman räiskintä. Destinyn alati muuttuva ja kehittyvä maailma tarjoaa suuren temmellyskentän ja pelaaja onkin täysin vapaa kulkemaan ympäri aurinkokuntaa. Konseptikuvien perusteella ympäristöt ovat vaihtelevia ja tyyliltään hyvin erilaisia hiekkaplaneettoineen ja raunioina olevine kaupunkeineen. Kuvia voi katsella uutisen ohesta.

Koska Destiny sisältää paljon PC:ltä tuttujen massiiviroolipelien elementtejä, peli vaatii jatkuvan internet-yhteyden. Activision ei kuitenkaan peri pelaamisesta erityisiä kuukausimaksuja, vaan pelaamaan pääsee pelin ostettuaan ilmaiseksi.

Bungie julkaisi pelistään myös tuttuun tyyliinsä videodokumentin, jossa kerrotaan pelin avautuvan tulevan kymmenen vuoden aikana. Bungie ei ole kertonut tarkasti mille alustoille peliä kehitetään, mutta mainitsi alustoiksi Xboxin ja Playstationin. Nähtäväksi jää tarkoitetaanko tällä nykyistä vai tulevaa konsolisukupolvea.

Galleria: 

Kommentit

Videosta sai jo hiukan niitä samoja innostumisen fiiliksiä, kuin muinaisista vastaavista Bungien pätkistä.

Kyllä, Bungiemainen fiilis tuosta välittyi, samaa mitä ensimmäisissä Halotuksissa. Mielenkiintoista nähdä miten mmo-elementit taipuu konsoleille. Odotan enemmän ku innoissani.

Siitä on jonkin verran aikaa kun olen viimeksi odottanut yhtä innolla jotain peliä.Hieman kuitenkin huolestuttaa puhe ettei pelillä olisi varsinaista päätarinaa. Entä tarvitseeko pelaamiseen Gold-jäsenyyttä?

Edit: "Pelin ostettuaan pelaamaan pääsee ilmaiseksi" eli ei tarvitse Goldia. Osa pelistä lienee kuitenkin rajoitettu Goldiin kuten mahdollinen kilpailullinen moninpeli.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi