Lisää Yakuza-pelejä luvassa lännen markkinoille

Japanilaisen järjestäytyneen rikollisuuden kiemuroihin päästään jälleen pureutumaan lännessä, sillä Yakuza-pelien kehittäjänä toimiva Sega paljasti lisää sarjan pelejä saapuvan täkäläisille markkinoille. Kyseessä olevat pelit ovat Yakuza Kiwami ja Yakuza 6: The Song of Life.

Yakuza Kiwami on uusittu versio yksitoista vuotta sitten PlayStation 2:lla debytoineesta Yakuza-sarjan ensimmäisestä osasta. Perinpohjaisen uudistuksen kokenut peli pitää sisällään 60 kuvaa sekunnissa pyörivän 1080p-resoluution Full HD -grafiikat. Lisäksi alkuperäisen pelin tarinaa ja henkilöhahmoja valotetaan yksityiskohtaisemmin puolen tunnin edestä lisätyillä uusilla välivideoilla. Äänipuolen ehostamistakaan ei ole unohdettu, sillä alkuperäisen pelin hahmojen äänistä vastuussa olleet ääninäyttelijät ovat olleet mukana äänittämässä repliikit uudestaan.

Kiwamin pelimekaniikka on myös kokenut muutoksia. Taistelusysteemi on muutettu vastaamaan Yakuza 0:n tapaista kombojen värittämää nopeaa toimintaa. Lisäksi pelin sivutehtäviä on paranneltu, ja voipa pelaaja myös törmätä yhteen pelin päähahmoista, Goro Majimaan pitkin peliä ja ottaa mittaa miehestä rähinöiden merkeissä.

Yakuza Kiwami saapuu PlayStation 4:lle vuoden 2017 kesän aikana. Pelin julkaisijana Euroopassa toimii Deep Silver.

Japanissa 8. päivä joulukuuta julkaistava tuorein Yakuza-peli, Yakuza 6: The Song of Life ilmestyy lännessä vuoden 2018 alkupuoliskolla alustan ollessa niin ikään PlayStation 4.

Molemmat Yakuza-pelit julkaistaan sekä ladattavassa että fyysisessä muodossa.

Kommentit

Onko Yakuza 6 se missä voi pelata pelihalleissa vanhoja Sega-kolikkopelejä? Jos, ja muutenkin, pakko-osto. :)

Köyhän miehen Shenmue, sanon minä (pelaamatta yhtään Yakuza-peliä)!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi