Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tiedot 3. maaliskuuta julkaistavasta Nintendon uudesta pelikonsolista ovat tarkentuneet aamuisen lehdistötilaisuuden jälkeen.

Switchistä tulee ennakkotilattavaksi kaksi versiota, jotka eroavat toisistaan vain ohjainten värityksen osalta. Ensimmäisenä esitelty pakkaus sisältää kaksi harmaata Joy-Con-ohjainta, kun taas vaihtoehtoinen versio yhden punaisen ja yhden sinisen. Lisäksi ostaja saa itselleen konsolin telakoineen, ohjainten pidikkeen ja rannelenkit, HDMI-kaapelin sekä virtalähteen. Erikseen myytävistä lisätarvikkeista on lisäohjainten ohella tähän mennessä julkistettu perinteisempi Pro Controller -ohjain sekä Joy-Conille tarkoitettu ratin muotoinen pidike.

Switchin oman 6,2 tuuman kosketusnäytön resoluutio on 1280x720. Televisioon liitettynä pelikuvan tarkkuus on parhaimmillaan 1080p. Laitteen akun kerrotaan kestävän 2,5 tunnista 6,5 tuntiin pelistä riippuen. Esimerkkinä kerrottiin, että The Legend of Zelda: Breath of the Wildia voi pelata yhden latauksen voimalla noin kolme tuntia. Vakiovarusteluun kuuluu 32 gigatavua säilytystilaa, jota voi halutessaan kasvattaa microSDXC- tai microSDHC-korteilla.

Nintendo liittyy Switchin myötä kilpailijoidensa joukkoon alkamalla periä kuukausimaksua verkkopelaamisesta tämän vuoden syksystä lähtien. Palvelun hintaa ei vielä tiedetä, mutta lisäetuina tilaajat saavat jutteluun ja pelisessioiden suunnitteluun tarkoitetun sovelluksen älylaitteisiinsa, erityistarjouksia sekä kuukausittain vaihtuvan NES- tai SNES-pelin käyttöönsä.

Voit osallistua Switch-keskusteluun KonsoliFINin foorumilla.

Galleria: 

Kommentit

"Palvelun hintaa ei vielä tiedetä, mutta lisäetuina tilaajat saavat jutteluun ja pelisessioiden suunnitteluun tarkoitetun sovelluksen älylaitteisiinsa"

Jo PS3:n ja ensimmäisen Xboxin ajoista nämä asiat ovat onnistuneet konsolin käyttöliittymästä. Switchillä vaaditaan erillisen sovelluksen asentamista puhelimeen tai tablettiin. Tämän kutsuminen lisäeduksi on vähintäänkin mielenkiintoinen sanavalinta.

Nintendo ei varmaankaan ole kiinnostunut käyttäjien paikannustiedoista, yhteystiedoista tai mahdollisuudesta tuputtaa mobiililaitteeseen sovelluksensa kautta mainoksia.

 

 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi