Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

LittleBigPlanet 2 maistiaisia joulukuussa

Tammikuussa julkaistavaa LittleBigPlanet 2:ta odottelevat saavat hieman helpotusta jo ennen joulua kun pelin demo tulee tarjolle Playstation Storeen joulukuun 22. päivä.

Ennen demoa Storeen tulee kuitenkin tarjolle kokonaan uusi LittleBigPlanet-peli Sackboy's Pre-historic Moves. Kyseessä on co-op peli, jonka pelaaminen edellyttää vähintääkin yhtä Move-ohjainta. Yksinpeliä tässä 10 tasoa sisältävässä maistiaisessa ei ole.

Nimensä mukaisesti tarina sijoittuu esihistorialliseen aikaan ja Sackboy yrittää selviytyä tulivuorten yli, sekä dinosaurusten kansoittamien viidakoiden läpi 

Myyntihinta Storessa tulee olemaan 5,99 euroa ja tarjolle se tulee 15. joulukuuta. Playstation Plus -tilaajille peli on ilmainen ja ladattavissa jo joulukuun 8. päivä. Lisäksi tuhannet LittleBigPlanet-yhteisön jäsenet tulevat saamaan sähköpostiinsa koodin, jolla pelin voi ladata ilmaiseksi. Sackboy's Pre-historic Moves on myös mukana LBP2-pelilevyllä.

Joulukuun aikana LBP2:n beta-testi laajenee ja lisää Playstation Plus -tilaajia pääsee kokeilemaan peliä ennakkoon.

LittleBigPlanet-joulukalenteri:

  • joulukuun alku: beta Plus-tilaajille
  • 8. joulukuuta: Sackboy's Pre-historic Moves Plus-tilaajille
  • 15. joulukuuta: Sackboy's Pre-historic Moves Playstation Storeen
  • 22. joulukuuta: LittleBigPlanet 2 demo Playstation Storeen
Galleria: 

Kommentit

onko muute mitään muuta joulukalenteria psn storessa?

Hienoa, joululoma aloitetaankin pienen suuren planeetan toisen tulemisen maistiaisilla. Katsotaan nyt mitä se tarjoaa, mielenkiinnolla odotan.

Korjauksena juttuun se, että beta ei ole avoin kaikille plus-tilaajille vaan jonkinlainen karsinta suoritetaan. Millä perustein niin siihen ei kukaan ole vaivautunut vastaamaan. Samaa jo valitettavan tutuksi käynyttä PSN+ perseilyä taas - kovat puheet etukäteen ja sitten about puolet lupauksista toteutetaan.

Viime kuussa ollut Killzone3:n betatesti-arvonta meni täysin pelleilyksi. Ideana oli, että 10.000 ensimmäistä KZ3:n teeman lataajaa pääsee mukaan ja sitten kävikin niin, että ensimmäisinä ehtineet jäivät pihalle kun mukaan pääsi satunnaisia latailijoita vielä päivän parin päästä. :D

Muutenkin on oppinut jo muutamassa kuukaudessa suhtautumaan hyvin varauksella plussan markkinointi- ja tiedotusministerien lupauksiin ja hehkutuksiin milloin mistäkin aivan mielettömän upeesta ensi kuussa ikään kuin lohdutuksena siitä, että tämän kuun tarjonta on vähän laiha...

Little Big Planetiin toivoisin kunnon päivitysominaisuutta. Ykkösen ~15kpl päivityspaketin latailu + asenteluihin kuluu 10 megaisella nettiyhteydellä +45 minuuttia, joka todellakin tappaa peli-innon, mikäli peliä ei ole hetkeen pelannut.

uustolli: Ei ainakaan ole mistään sellaisesta ilmoitettu, ja olikohan viime vuonna, kun SCEE tuntui unohtaneen koko joulun. Mutta ehkäpä kiva joulukalenteri löytyy loppujen lopuksi lähempää kuin arvaakaan...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi