LittleBigPlanet myy PS3-konsoleita

Eric Fong, yksi PlayStation 3:lle kehitettävän LittleBigPlanetin tuottajista, uskoo pelin piristävän myös konsolin menekkiä.

- Kohdeyleisömme ovat kaikki. Peli on tarpeeksi monimutkainen, joten siitä voi pelatessaan nauttia tunteja, mutta samaan aikaan satunnaisempi pelaaja voi juoskennella ja pitää hauskaa. Kaiken mitä näet kehittäjien tekemissä tasoissa, voit luoda myös itse pelaajana, Fong kertoi.

- Se tulee myymään konsoleita. Monen muun pelin tarjoaman tasohyppelykokemuksen lisäksi mukana on myös luovuus, jota löytyy vain LittleBigPlanetista, Fong vakuutti.

Fong myönsi pelin yhdeksi ongelmaksi sen, että sitä on vaikea selittää kuluttajille, elleivät he itse pääse sitä kokeilemaan. Yhdysvalloissa juuri järjestetty Comic-Con ja kuun lopulla Saksassa käynnistyvä Games Convention ovatkin avainasemassa Sonyn kampanjassa lisätä yleisön tietoisuutta pelistä.

LittleBigPlanet julkaistaan Euroopassa lokakuussa.

Galleria: 

Kommentit

Jo tieto LBP:n julkaisusta lähiaikoina sai minut ostamaan yhden kappaleen konsoleita : )

Kyllä tämäkin peli tiensä löytää minunkin pelihyllylle, mutten kyllä usko että pelkästään tämän pelin takia olisin ps3 ostannut..

Tämä tulee olemaan Vuoden Peli, joten kyllä tämän takia kannattaa konsoli ostaa. LBP oli itselleni pääsyy miksi ostin PS3:n. Muita syitäkin tietysti oli, kuten muut huippupelit, Blu-rau, PlayStation-brändi jne., mutta itse kyllä ostaisin PS3:n myös ihan vain LittleBigPlanetin takia. Odotan sitä nimittäin niin paljon.

Mä en kyllä tajua tämän saamaa julkisuutta. Mulla tämä menee ihan pikkulasten peliksi.

Tämä ei ole lähelläkään mitään pikkulasten puuhamaa seikkailua..

Kertokaas nyt tyhmälle, että mistä tässä pelissä oikein on kyse?

"Tämä tulee olemaan Vuoden Peli..."

/________\
Jos nyt kuitenki ootettais ite pelin julkaisua ja vuoden kulumista loppuun :|

Nakkilokki: Kommenttisi kertoo jotain myös omasta iästäsi. Veikkailen haarukoituvan tuohon 13 - 17 välille.

Xboxist: Execta ei ennusta. Hän on vieraillut vuoden 2009 alkupuolella ja nähnyt mitä tuleman pitää.

Täysin riippumatta kenenkään ikähaarukoista, niin kyllähän tämä peli näyttää ja kuulostaa pikkulasten peliltä, siitä ei pääse mihinkään. Sehän ei tietenkään estä sitä olemasta vuoden peli. Varmaan ihan hyvä peli, jos tykkää pomppia pehmolelulla.

Jos haluu ajatella että on pikkulapsille suunnattu peli niin olkoon. Jotkut vain tietävät asiat paremmin että näin ei ole.

Siis tässä pelissä on oikeasti potentiaalia olla Vuoden peli sillä tämä on sen verran erikoinen muihin verrattuna, Ressi 2 tai GeoW2 ei vedä mitään vertoja tälle. (Vai vetäisikö BioShock toisen pystin ;)).

En minäkään ymmärrä tätä hypeä.

Olihan se E3 keynoten demo ihan hienoa näpertelyä, mutta oikeaa (täyden hinnan) peliä en oikein tässä näe. Pientä puuhastelua, jossa ei tietenkään mitään vikaa ole, mutta ison hyperummutuksen takana pitäisi kuitenkin olla oikea peli.

Katsellaan sitten kun julkaisu tapahtuu..

käyttäjien tekemä sisältö tulee olemaan se miksi tämä peli kiinnostaa ehkä hieman pidemmän aikaa...

Tämän luulisi kolahtavan jokaiselle, joka pitää Mariosta, Zeldasta, Ratchet & Clankista, näitä pelejä vastaavasita tekeleistä tai vanhan ajan retropeleistä.

Tässähän on myös kyse suurimmasta innovaatiosta pelaamisen suhteen todella pitkään aikaan Wiin lisäksi.

Linkitys, kuinka niin suurin innovaatio pitkään aikaan?

Smirre, jos tämä ei ole "oikea peli", ei melkeinpä mikään muukaan side-scrolling tasohyppelypeli ole. Tätähän voi pelata ihan vaikka pelkkänä normitasohyppelynä kun valmiiksi rakennettuja kenttiä on 50, eli kyseessä on "kunnon oikea peli".

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi