Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

LittleBigPlanet syyskuussa PS3:lle suurin odotuksin

Sonyn edustaja on kertonut Eurogamerille, että LittleBigPlanet on mahdollisesti firman suurin blu-ray-julkaisu kuluvalle vuodelle.

Tuotepäällikkö Nick Robinson vahvisti pelin ilmestyvän syyskuussa blu-ray-levyllä ja peliä markkinoidaan suurille julkaisuille varatulla mittakaavalla. Sonyn luottamus LittleBigPlanetiin on peräisin sen saamasta positiivisesta palautteesta.

Robinson vahvisti lisäksi, että verkkoyhteisöön ja pelaajien luomaan sisältöön panostava tasohyppely tulee sisältämään myös tarinavetoisen pelimuodon, jota voi pelata ilman verkkoyhteyttä.

Galleria: 

Kommentit

Omalla vuoden 2008 top-listallani ekana, eli kovasti odotellaan. Ja aika mataa.. .. ..

Killzone lykkäytyy siis vuodelle 2009?

"Killzone lykkäytyy siis vuodelle 2009?"

toivottavasti ei, se jos jokin olisi hyvinkin perseestä! toisaalta, jos guerrilla ei saa sitä valmiiksi 2008 aikana niin mieluummin lykkää... ensimmäinen killzone olisi voinut olla paljon parempi jos olisivat pari kk käyttänyt bugien poistoon (vaikka mielestäni hyvä peli olikin).

EDIT: Meni muuten aika offtopic :D

Noniin nyt on sitten kunnollinen yksinpelikin vahvistettu. Joten peli ei jää ihan pelaajien niskaan. Tosin mielenkiinnolla odotan minkälaisen juonen saa hiekkasäkki miehille/naisille.

Offtopicista sen verran että tuskin tämä liittyy esim. Killzoneen millään tapaa. LBPllä on vaan paremmat mahdollisuudet olla vieläkin suositumpi peli, joka uppoaa huomattavasti suuremmalle yleisölle kuin perus räiskintäpeli. Kovasti tätä odottelen, ja vaimoke vielä enemmän.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi