Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

LittleBigPlanetin 1.21-päivitys jakeluun tänään

PlayStation 3:n LittleBigPlanet-peliin julkaistaan tänään ilmainen päivitys, joka 1.21-versionumeron lisäksi tunnetaan juustoisella lisänimellä Leerdammer.

Tärkein uusi ominaisuus on kenttien luominen verkossa yhdessä jopa kolmen kaverin kanssa. Verkko-ominaisuuksia muutenkin on korjattu ja peliseuraa haetaan jatkossa ensisijaisesti sijainnin perusteella. Mukana on myös suuri joukko muita säätöjä ja korjauksia.

Esittelyvideo Leerdammer-päivityksestä löytyy tietysti KonsoliFIN Media -osastolta..

Galleria: 

Kommentit

Online Create Mode saatiin kuin saatiinkin tähän, pakkohan tuota on päästävä testaamaan. Toi lähialueilta kerättävä peliseura voisi olla vakio-ominaisuus kaikissa verkkopeleissä.

jotenkin vähän karahtaa korvaan tuo että ilmainen päivitys

Päivityksellä kokoa 53 Mb, ja yllämainitun lisäksi se muuttaa tallennustiedostojen paikkaa Saved Data-kansiosta Game Data-kansioon. Tällä haetaan ilmeisesti nopeampia latausaikoja.

On muuten mahtava peli kun tuli kaivettua esiin pitkästä aikaa. Radoissa haastetta sopivasti. Pitkästä aikaa kädet hikoilee pelatessa. Ihan ku vanhaa Sonicia pelais. Harmi kun peli ei saannut niin hyvää vastaanottoa. Yksi PS3 parhaista peleistä kyllä.

Loistava päivitys! Lagi kadonnut milteipä kokonaan, lagikuolemat ainakin ovat historiaa.
Online Create - moodikin toimii loistavasti, jopa paremmin kuin odotin.

Sitä vettä odotellessa.... :p

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi