LMA Managerille jatkoa syksyllä

Codemasters ilmoitti odotetusti julkaisevansa syksyllä uuden version hyvin menestyneestä, jalkapallomanagerointiin keskittyvästä sarjastaan LMA Manager. Vuoden 2006 versio sisältää uudistuksina uusitun peli- ja tietokantamoottorin, sekä lisää realistisuutta siirtomarkkinoihin. Uusi tekoäly tekee sopimusten luonnista persoonallisempia ja hankittavien pelaajien kanssa neuvottelemisesta yksilöllisempää. Sopimuksiin on mahdollista liittää erilaisia ehtoja edellisiä osia laajemmin. Pelin grafiikkamoottoriin luvataan myös uudistuksia pelaajien erilaisten tuntemusten ilmaisemiseen, jolloin pelaajista erottaa helpommin esimerkiksi tuskastumisen merkkejä.

Pelin tuottaja John Jennings selvittää LMA Manager 2006:n uudistuksia. "Revimme PlayStation 2:sta ja Xboxista irti niin paljon kuin mahdollista, jotta saimme siirtomarkkinat uusittua. Teemme myös rajuja uudistuksia pelaajien harjoittelujärjestelmään."

Kuten yleensä, mukana on myös aikaisempaa enemmän joukkueita. LMA Manager 2006 ilmestyy elokuussa Xboxille ja PlayStation 2:lle.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi