Logitech G -kokoelma yhdistää teknisen suorituskyvyn muokattavaan värimaailmaan.

Logitech G733 LIGHTSPEED on uusi pelilaatuinen kuulokemikrofoni edistyneellä tekniikalla ja monipuolisilla suunnitteluominaisuuksilla. Pelaajakohtaista räätälöitävyyttä korostavat kuulokkeet ovat muokattavissa omistajan mieltymyksien mukaan. Asiakas voi valita kuulokkeiden rungon, mikrofonin ja pääpannan värin sekä kustomoida valintojaan yhä pidemmälle RGB Lightsync -värivalaistustekniikan avulla.

Kuulokkeiden kanssa sopivat yhteen vaikkapa uudet Logitech G Series Color Collection -malliston Logitech G203- ja Logitech G305 -pelihiiret sekä Logitech G915 TKL -pelinäppäimistö.

"Pelaamisen noustessa yhä enemmän populaarikulttuurin keskiöön, myös oman yksilöllisyyden ja erottuvuuden korostaminen merkitsee entistä enemmän. Itsensä ilmaiseminen ja oman tyylin luominen on keskeinen osa pelikulttuuria", Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai kertoo. "Tällä johtoajatuksella halusimme luoda valikoiman korkeatasoisia pelaamisen oheislaitteita, jotka ilahduttavat värikkyydellään ja hauskuudellaan."

Langattomat Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat kauppoihin 149 euron suositushintaan. Esittelyvideon sekä lisäkuvia koko mallistosta voi katsella alta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi