Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Logitechilta uusi Turismo-ratti PS3:lle

Logitech julkaisee toukokuussa PlayStation 3:lle virallisen Gran Turismo -ratin joka on saanut nimekseen Driving Force GT.

Suurin uudistus 24-asentoinen säätönappi, josta voi vauhdissa muuttaa jarrutasapainoa sekä luistoneston ja iskuvaimentimien asetuksia. 11-tuumainen ratti kääntyy täydet 900-astetta ja vaihteet voi valita joko kepistä tai ratin takana sijaitsevista napeista. Verkkopeleissä voi kanssakilpailijoita yrittää häiritä ratin torvea soittamalla. Aidon kokoisista polkimista löytyvät kaasu ja jarru.

Driving Force GT on suunniteltu erityisesti 28. maaliskuuta PS3:lle julkaistavaa Gran Turismo 5 Prologueta varten, mutta se on yhteensopiva myös PS2:n Gran Turismo -pelien kanssa. Pohjois-Amerikassa ratin hinnaksi on asetettu 149,99 dollaria.

Galleria: 

Kommentit

Vai että tööt tööt :) onko ratti pari tuumaa isompi kuin edellinen Gran Turismo malli?

Mikäs idea tässä nyt on, kun G25 on keksitty?

Selvä "budjetti" ratti,verrattuna G25:een.Mitä noi on,kolmion ja ristikon yläpuolella vaakatasossa,ei kai vaan vaihteiden vaihtaja läpyskät?Onhan siellä takana vaihteille napit.

G25 on selvästi komeampi kuin tämä, mutta varmaan hintana tämä on halvempi

"G25 on selvästi komeampi kuin tämä, mutta varmaan hintana tämä on halvempi"

No se on selvä, että tämä viritys on halvempi. Ja vielä helvetin ruma. Tämähän on täysin sama ratti kun Driving Force Pro, mutta pienillä uudistuksilla.

Ei kyllä sytytä, G25 mallin seuraajaa odotellessa. Ja saisivat jo perskutarallaa lisäillä sitä kytkimen tukea noihin peleihin, turha niitä on muuten simulaattoreiksi kutsua.

En taida ostaa, koska kotoa löytyy jo Logitechin Driving Force Pro PS2:lle, joka toimii myös PS3:ssa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi