Lonkeroita, aikamatkustusta ja reilusti ongelmanratkontaa. Muun muassa näistä aineista on tehty LucasArtsin klassikoksikin tituleerattu Day of the Tentacle, joka on tekemässä paluuta uudella ulkoasulla paranneltuna. Pelin uusioversiosta on nyt julkaistu ensimmäiset kuvakaappaukset, jotka antavat osviittaa tulevasta.

Alun alkaen vuonna 1993 julkaistussa seikkailupelissä otetaan ohjat kolmesta erilaisesta hahmosta, jotka koettavat tahoillaan estää pahaa purppuraa lonkeroa valtaamasta maailmaa. Erikoiselta kuulostava juonikuvio ei menoa haitannut, sillä nimike keräsi aikanaan kehuja sekä pelaajilta että arvostelijoilta. Day of the Tentacle on jatko-osa vuonna 1987 julkaistulle Maniac Mansionille, vaikka poissa ovatkin esiosan hahmojen kuolemat ja pelattavien seikkailijoiden valitseminen.

Lonkeroiden maailmanvalloitus pistetään uusiksi Double Fine -studion toimesta. Peliin lupaillaan parennellun ulkoasun lisäksi päivitettyä äänimaailmaa sekä kommenttiraitaa tuotoksen alkuperäisiltä tekijöiltä. Julkaisuaikatauluna on tällä hetkellä vuoden 2016 alku.

Kyseessä on jo toinen Double Finen parantelema klassikkopeli, jota studion perustaja Tim Schafer on ollut aikoinaan kehittämässä. LucasArts-studion leivissä Schafer suunnitteli myös aiemmin tänä vuonna remasteroidun Grim Fandangon.

Uudet kuvat ohessa, klikkaa niitä nähdäksesi ne täysikokoisina. Peliä sopii odotella PlayStation 4:lle, Vitalle, PC:lle ja Macille.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi