Lordi voitti Euroviisut

Suomi on voittanut ensimmäistä kertaa historiansa aikana Euroviisut. Voittoon Suomen saattoi tuo monster-rockin ylväs edustaja Lordi.Suomi voitti kilpailun 292 pisteellä, joka on samalla myös Euroviisujen piste-ennätys. Eroa toiseksi tulleseen Venäjään oli yhteensä 44 pistettä.Hevillä ei hävitä!

Galleria: 

Kommentit

Khyllä!

Kaikkihan sen ties, että sun pitäs ruveta uutistoimittajaksi!

Toudella hieno voitto. Tää on jotain niin käsittämätöntä. :)

Tulossa Playstationille??

=PPP huippu peli

Kyllä tämä on sellainen juttu, että sitä kelpaa hehkutaa täälläkin etusivulla, veikke se tänne varsinaisesti kuulu. Tätä pitää hehkuttaa joka paikassa!!! Hienoa LORDI!!

Jep, aivan mahtava juttu Suomelle ja Lordille. Jäätiin kyllä historiankirjoihin sellasella asenteella että! Ensi viisut Helsingissä sitten, kalliiksi tulee mutta ketä kiinnostaa! :)

JEAH! Kyllä nyt taas kelpaa olla suomalainen. Uutinen ansaitsee paikkansa etusivulla, vaikka ei siihen varsinaisesti kuuluisikaan. Voitto ja piste-ennätys, TORILLA TAVATAAN tytöt ja pojat:).

Oma mielipiteeni on, että tämä ylittää kyllä tämänkin saitin uutiskynnyksen. Löytyyhän tämä uutinen jo pelit.fi:stäkin ;)

kyllä tämä uutinen saa 100% kannatukseni

Liquit, kyllä tätä mun mielestä Xbox 360:lle ainakin alun perin kehitettiin. Oli esillä viime TGS:ssä koodinimellä "Would you love a monsterman". Ei sillä, että haittais jos PS3:lleki tulee. Voi olla, ettei pimiällä uskalla pelata :(

Paavi, kuulin juttua että Nintendon imagoon ei sovi näin pelottavat pelit ja siksi Wiin versiossa hirviömies korvataan tunnetulla näyttelijällä ja saa nimekseen "Would you love Steven Seagal". Suuren osan Nintendofinin käyttäjistä pelätään kuolevan onnesta julkaisupäivänä.

Hehheh. Siitä tietää, että jotain todella merkittävää on tapahtunut, kun se uutisoidaan KonsoliFINissä. ;)

Pelit-lehdden etusivua lainaten:
"Lordi ftw!

Maapallon keskusta jäähtyi alle nollan celsiuksen noin kello 01 aamuyöllä.

Lentävä lehmä aiheutti tukalan tilanteen Helsinki-Vantaa -lentoasemalla.

Armenia, Monaco ja joku kolmas röpömaa tuhoutuivat meteorisateessa."

:D

En meinannut uskoa eilen kun lähetystä katoin, mutta nyt kun tänä aamuna heräsi ja avasi KonsoliFINin etusivun niin pakkohan se on :)

Hyvä Lordi, hyvä Suomi \o/

Äiti nukkui yöllä joten isän kanssa kostetaan eikä olla veläkään kerrottu...

Keiu mahtavia uutisia! Kenties pääsemme lauraa lurauttamaan myös Seagalin toisen, uudemman levyn hittejä. Peli tulee varmasti osaksi Steven Seagal Wii -bundlea, jota myös selviytymispakkaukseksi kutsutaan. Eli pakettiin kuuluu Wii perussälöineen, 10 Seagal-elokuvaa, Seagalin levyt, 24 tölkkiä Steven Seagalin energiajuomaa ja nyt vielä tämä peli. Vakuuttava myyntivaltti, joka voi ratkaista koko konsolisodan.

Toivottavasti mukaan saadaan myös Seagalin ja koulu-tv:n yhdessä tuottama ihmiskehon opetusvideo, jossa käydään kehon jokainen luu läpi, sekä testataan näiden kestävyys ääriolosuhteissa.

lol.

Eurovision Hero

Lordin voittobiisi Guitar Hero 2:een! :D

Tod :)

We are the winners of Eurovision!

Ei tota vieläkään meinaa uskoa...
Kiitoksia kuitenkin FinLille mainiosta viisuseurasta. :)

Lordin voitto on erittäin hieno juttu, ja muutenkin viikonloppu oli Suomen kannalta loistava!

Mutta miten Lordin euroviisuvoitto liittyy PS2:een? häh?

Ei mitenkään!!! Sehän tässä onkin monnia!! <3

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi