Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

LostWinds julkistettu WiiWarelle

David Brabenin (Elite, Virus) Frontier Developments julkaisee LostWinds -nimisen seikkailupelin keväällä avattavan latauspalvelun kautta. LostWindsissa pelaaja ohjaa Toku-nimistä poikaa nunchuk-ohjaimella ja samaan aikaan wiimotella tuulen henkeä Enriliä, jonka tarkoitus on suojella Tokua vaaroilta.

Frontierin David Walsh on WiiWaren kautta saavutettavasta yleisöstä innoissaan.
- Minulle yksi hienoimmista ja erilaisimmista asioista WiiWaressa on sen kautta saavutettavat käyttäjät. Ensinnäkin, heitä on paljon. Mutta samalla he ovat erityyppisiä kuin Xbox Liven ja Playstation Networkin kautta tavoitettavat pelaajat.

Legendaarisen Eliten toinen kehittäjistä ja Frontierin perustaja, David Braben pitää myös WiiWarea hyvänä mahdollisuutena pitää pelitalonsa virkeänä ja innostuneena pelibisneksestä. Samaan aikaan Brabenin innostus Xbox Liveen on hiipunut.
- Kun Xbox Live tuli, sitä oli aluksi hauska ja helppo käyttää. Mutta nyt siellä on niin paljon pelejä, että on vaikeaa löytää mitään kiinnostavaa.

Braben myöntää kuitenkin ymmärtävänsä kolmen nykykonsolin latauspalveluiden erilaisuudet, mutta kehuu erityisesti WiiWaren ominaisuuksia kiehtoviksi ja vetoaviksi.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi