Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Louvre saa 5000 3DS:ää

Nintendo ja Louvren taidemuseo Pariisissa ilmoittivat yhteistyöstä, jonka seurauksena museokävijöille vuokrattaviksi saadaan 5000 3DS-käsikonsolia.

Laitteilla ryhdytään maaliskuusta lähtien korvaamaan nykyisin käytössä olevia audio-oppaita, joita käyttää tällä hetkellä vain neljä prosenttia museon 8,5 miljoonasta vuosittaisesta kävijästä.

Museota varten on kehitetty omia 3DS-ohjelmia, jotka mahdollistavat kävijöitä paikallistamaan itsensä museossa, tarjoavat erilaisia ohjattuja museokierroksia, ja antavat tietoa esitteillä olevista taideteoksista seitsemällä kielellä. Nintendo on vastannut ohjelmistojen kehityksestä, mutta Louvrella on päätösvalta niiden sisällöstä.

Louvren edustajat uskovat, että museokävijöitä varten räätälöidyt 3DS:t vetoavat audio-oppaita paremmin nykyihmisiin, jotka ovat tottuneet käyttämään pelikonsoleita kotioloissa. Taidemuseo uudistaa digitaalista ilmettään myös päivitetyillä verkkosivuillaan ja lähiaikoina uudistettavilla älypuhelin- ja iPad-sovelluksilla.

Galleria: 

Kommentit

Louvressa löytyy suoraviivaisesti seiniltä monistettu Mona Lisan kuva ja nuoli mihin suuntaan juuri tästä pitää mennä. Siellä perillä odottaa paksun panssarilasin takana pieni taulu mitoiltaan, suuri maineeltaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi