Lumines Live! ilmestyi kauppapaikalle

Keskiviikoille tyypillisesti Microsoft on julkaissut uuden Live Arcade -pelin. Tällä kertaa vuorossa on Q Entertainmentin PSP:llä arvostusta kerännyt Lumines.

Lumines Live! tarjoaa 1200 pisteen hintaan PSP:ltä tutun sisällön lisäksi kahden pelaajan nettipelin, uusia ennalta suunniteltuja tehtäviä, kustomoitavat skinit sekä tuen ladattavalle sisällölle. Ensimmäinen ladattava pakettikin, Advance Pack, ilmestyy piakkoin ja sisältää 22 uutta skiniä sekä mahdollisuuden vaihtaa musiikkityylejä. Hintaa tällä paketilla on 600 pistettä.

Päivitys: (19.10.2006)

Lumines noudattaa jo aikaisemmin kesällä huhuttua pirstaloitua maksumallia eli eilen ilmestynyt peruspeli (Base Pack, 1200 pistettä) sisältää vain peruspelitilat sekä verkkopelin. Myöhemmin julkaistaan peliä täydentävät Advance Pack (600 pistettä), Puzzle/Mission Pack sekä VS CPU Pack. Kahden jälkimmäisen hinnoittelua ei ole vielä vahvistettu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pelkän Base Packin peli saattaa päättyä ilmoitukseen puuttuvasta lisäpaketista. Lisäksi luvassa on vielä Artist Packeja, joiden pitäisi lisätä peliin musiikkia esiintyjiltä kuten Madonna.

Lähde: 1UP.com

Galleria: 

Kommentit

Hauska peli! Tuossa tuli äsken vedettyä eka rankki-matsi ja siinä todella on tekemisen meininkiä, jos ei hävitä halua. Hyvin hektinen kokemus.

Ensimmäistä kertaa pelasin Luminesia. Pirun addiktoiva ja hyvähän se on!

taidampa ladata trialin mikäli semmoinen löytyy mutta tuskimpa ostan kyseistä peliä, kuten en ole vielä ostanut mitään arcadepeliä...

1200 pisteen paketti ei tosiaan sisällä PSP-version sisältöä alkuunkaan.

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3154507

Jep, eli Base pack ei ole vielä koko peli. Näin ne omatkin luulot kävivät toteen, sillä Lumines Live! olisi ollut tuollaisenaan huomattavasti halvempi kuin Lumines II tai Lumines Plus.

Vaikka n. 30 euron sijoittaminen peliin, jolla ei ole minkäänlaista jälleenmyyntiarvoa ja peliin jonka jo käytännössä omistaa PSP:llä, kirpaisee, tulee Lumines varmasti lisättyä Live Arcade -kokoelmaan pelkästään nettipelinsä takia. On se vaan niin pirun hyvä peli.

Saa nähdä paljon näistä Artist Packeista (joihin jo E3:lla mainostettiin mm. Madonnaa) sitten veloitetaan.

Tuli game over alle minuutin pelaamisen jälkeen.

Luminesin eri pelitiloista (mitä pelaa milläkin):
http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?p=403973#post403973

Nyt on myös Advance Pack julkaistu. Hintaa tuo 600 pistettä ja kokoa 50,57 megatavua.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi