Mad Catz sovittaa vanhat Xbox 360:t HDMI-televisioon

Tarvikevalmistaja Mad Catz on tuomassa markkinoille sovitinta, jonka avulla Xbox 360:n alkuperäiset, ilman HDMI-liitäntää myydyt mallit saa kytkettyä television HDMI-porttiin.

Konsolin tavalliseen AV-porttiin kiinnittyvä sovitin muuntaa analogisen kuvasignaalin digitaaliseksi ja lähettää sen edelleen HDMI 1.3 -standardin mukaisessa muodossa. Laitteen kanssa voi käyttää teräväpiirtoresoluutioita 1080p:hen asti.

Lisäksi sovitin vähentää tarvittavien johtojen määrää mahdollistamalla äänien siirron kuvan kanssa samassa kaapelissa. Halutessaan käyttäjä voi kuitenkin kytkeä äänet myös erillisellä optisella kaapelilla. Sekä HDMI- että optinen kaapeli kuuluvat pakettiin.

Mad Catzin mukaan Xbox 360 HDMI Conversion Kit levittäytyy Eurooppaan maaliskuun lopulla Iso-Britanniasta alkaen. Yhtiön edustaja ennakoi KonsoliFINille, että sovitinratkaisun ohjehinta olisi 49,99 puntaa (noin 67 euroa).

Galleria: 

Kommentit

Hienoa o7

Kait joku hifisti tulee tosta pulikasta iloiseksi ....

Hifistit? Ei tuo ainakaan kuvanlaatua paranna.. päinvastoin.

No "hifisti" sitte :p lähinnä ei vaan tule normaali käyttäjälle mitään hyötyä mieleen tosta pulikasta. Jos komponentti paikat löytyy telkusta vapaana niin boxin mukana tuleva piuha on ihan laatukamaa. Toki jos komponentit on varattuna tai ei niitä ole ja vaihtoehdot on scart tai hdmi niin sitten tolle voi tulla jotain käyttöä.

Ihan tarpeellinen laite fullHD telkun omistajille, koska osa suuri osa telkuista ei tue 1080p:tä komponentista tai vga:sta, joten ainoa vaihtoehto on käyttää HDMI:tä. Ero 1080i:hin ei ole kovin iso, mutta XO:n DVD-skaalain ei toimi kuin VGA:lla tai HDMI:llä. Pelikäyttäjälle ehkä tarpeeton, mutta DVD/HD-DVD käyttäjälle tarpeen, varsinkin jos vahvistimesta löytyy HDMI niin ei tarvi vetää niitä piuhoja niin paljon. Hinta on melko kallis... Itse myin vanhan boxin pois ja ostin HDMI-version tilalle, kustannuksia vaihdolle tuli pari käytettyä peliä ja sai samalla hiljaisemman ja ehkä kestävämmän boxin.

Itselläni on fullHD-telkka, joka hyväksyy 1080p:tä komponentin kautta, mutta silti tuo olisi kiva, koska sitten saisin Wii:n siihen komponenttipaikkaan eikä tarvitsisi aina vaihdella johtoja. Jos tuo siis toimii hyvin niin saatanpa hyvinkin hankkia.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi