Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

MAG:n julkaisusta tulee kuluneeksi 26.1. tasan vuosi, ja samana päivänä 1-vuotispäiväänsä viettävät myös KonsoliFIN MAG-klaanit.

Tämän kunniaksi KonsoliFIN-joukot marssivat taisteluun jälleen kerran yhtenä joukkona ja näyttävät muulle maailmalle, mistä suomipelaajat on tehty.

Koska kyseessä on syntymäpäivä, on tarjolla tietysti myös lahjoja. Illan aikana jaossa on Nordisk Filmin lahjoittamia God of War 3 -pelin erikoisversioita, joita ei voi ostaa mistään. Palkintokriteerit paljastetaan peli-illan omassa ketjussa ja informoidaan myös peliaulassa. Käy katsomassa synttäritaistelun virallinen teaser-video täältä: kliks.


Bannerista kiitos Exectalle.

Kahdella edellisellä kerralla on päästy 57 pelaajaan ja tällä kertaa yritetään saada uusi ennätys. Jos olet jättänyt pelisi pölyttymään aiemmin, on nyt viimeistään korkea aika tehdä kunniakas paluu taistelukentille KonsoliFIN:n S.V.E.R.-, Raven- tai Valor-klaanin riveissä.

Juuri saamamme tiedon mukaan nyt myös Acquisition/Kaappaus-kartat ovat neutraaleja ja kaikki pääsevät puolustamaan entisiä vihollisten karttoja ja hyökkäämään entisellä kotikartallaan.

Suomen suurin klaani tarjoaa mahdollisuuden kokea verkkotaistelu täysin uudenlaisesta näkökulmasta, kun kentällä kirmaa parhaimmillaan 256 taistelijaa.

Ryppyotsaisesta klaanipelaamisesta ei ole kyse, vaan KonsoliFIN-klaanien perusperiaatteiden mukaan kaikki KonsoliFIN-jäsenet ovat tervetulleita riippumatta siitä oletko rautainen veteraani vai juuri aloittanut. Hauskanpito on ensisijainen tavoiteemme.

Klaanien pelaajamäärälle ei ole käytännössä rajoituksia, joten mukaan mahtuu varmasti. Uudet pelaajat ovat enemmän kuin tervetulleita.

Katsauksen MAG:n muuttuneisiin ominaisuuksiin viimeisimpien patchien jälkeen voit lukea oheisesta artikkelista: kliks.

Lisätietoja ja ohjeita klaaniin liittymiseen: Miten liittyä KonsoliFIN MAG-klaaneihin ja päästä mukaan peli-iltoihin?

Linkkejä:

KonsoliFIN MAG-foorumit
MAG-videomateriaalia KonsoliFIN Mediassa

Galleria: 

Kommentit

Mukana! Sori etten kerennyt banneria väsäämään koulujuttujen deadlinejen painaessa päälle. Voin kyllä tässä nyt yrittää jonkinlaista jälkibanneria väsätä. Onhan tässä vielä yli vuorokausi "mainostusaikaa". Mutta pelaamaan tulen ehdottomasti, kun tänään saan kaikki koulujutskatkin tehtyä loppuun. Ja hienot on palkinnot. :0

Kunhan kusti saisi ensin poljettua pelin perille niin pääsisi itsekkin verkossa rähisemään, taitaa mennä loppu viikkoon. Seuraaviin zembaloihin voisi ehtiä mukaan jos ei viikolla tai kovin aikaisin ala. 2.5v iltavuoro kombo rajoittaa sosiaalista toimintaa päivisin :)

88 meitä taisi parhaimmillaan olla pelailemassa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi