Mario, lentokoneita ja puzzleja Nintendon latauspalveluissa

Tällä viikolla Nintendon latauspalvelussa ratkotaan erilaisia kuva-arvoituksia Marion kanssa, opiskellaan saksaa, yhdistellään jalokiviä ja johdetaan lentokenttää.

3DS:n Virtual Consolen Mario's Picross -nimike perustuu japanilaisiin ristikkoihin, jotka antavat pelaajalle ruudukon, jonka ympärille on ripoteltu eri määrä numeroita. Nämä numerot kertovat montako ruutua jokaisesta pysty- tai vaakarivistä on tarkoitus avata. Sekavalta kuulostavasta pelilogiikasta saanee paremmin selvää katsomalla esimerkiksi tämän Youtube-videon.

Saksankieltä päästään harjoittamaan WiiWaren ja DSiWaren välityksellä, kun Successfully Learning German: Year 4 ilmestyy ladattavaksi. Nimike noudattaa samaa logiikkaa kuin sarjan aiemmatkin nimikkeet, nyt tosin yhtä vuosikurssia ylempänä.

Viikon muut uutuudet pöllähtävät DSiWareen. Jewel Keepers: Easter Island -puzzleilu on tuttu jo WiiWaren puolelta, mutta nyt myös käsikonsolipelaajat pääsevät yhdistelemään erilaisia jalokiviä kolmen sarjoihin hyvien pisteiden toivossa. Airport Mania: Non-Stop Flights -pelissä hallinnoidaan lentokentän liikennettä konsolin kumpaakin näyttöä hyväksikäyttäen. Menestyksen kentän hallinnoimisessa voi mitata esimerkiksi itse lentokoneiden kasvoilta, sillä nimikkeen lentokoneet on kaikki varustettu ilmeikkäillä naamatauluilla.

3DS Virtual Console
Mario's Picross (4€)

WiiWare
Successfully Learning German: Year 4 (500 pistettä)

DSiWare
Jewel Keepers: Easter Island (500 pistettä)
Successfully Learning German: Year 4 (500 pistettä)
Airport Mania: Non-Stop Flights (200pts)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi