Marsin kapinallisille lisää tehtäviä

Volition julkaisee Red Faction: Guerrillaan kolme laajennusta, joista ensimmäinen saadaan 13. elokuuta Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Hintaa Demons of the Badlands -lisäpaketille tulee 800 Microsoft-pistettä.

Laajennus kattaa useammasta tehtävästä koostuvan juonikuvion, joka taistellaan läpi emopelin alueen ulkopuolelle rakennetussa täysin uudessa ympäristössä.

Galleria: 

Kommentit

Alkaa pikku hiljaa nyppii tämä rahastus meininki näillä "laajennus paketeilla" kaikissa peleissä. Onhan se kiva että saa lisää juttuja mutta kun tuntuu siltä että jätetään tahallaan lisäämättä ne varsinaiseen peliin jotta saadaan vähän myöhemmin lisää rahaa.

@Traddash:

Öö.. Kai luit tämän kohdan uutisesta:
"Laajennus kattaa useammasta tehtävästä koostuvan juonikuvion, joka taistellaan läpi emopelin alueen ulkopuolelle rakennetussa täysin uudessa ympäristössä."

Kyllähän tämä nopeasti tulee pääpelin julkaisun jälkeen, mutta parempi julkaista ajoissa kuin auttamattoman myöhään (=suurin osa on jo vienyt pelin vaihtoon). Lisää nannaa luvassa niille, joille maistuu. Pelin hyvät arvosanat huomioon ottaen se on varmasti täyden hinnan ja kokemuksen arvoinen ihan ilman lisähärpäkkeitäkin, mutta ei lisänannan antaminen lisää haluaville faneille ole paha asia.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi