Marvel vs. Capcom 3 vastaan ottelujen keskeyttäjät

Aktiiviset online-pelaajat ovat suurella todennäköisyydellä kohdanneet toisia pelaajia, jotka häviön ollessa lähellä katoavat linjoilta, jotta heidän tilastoihinsa ei jää merkintää häviöstä. Capcomin Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds -tappelupelissä on käytössä erikoinen tapa, jolla pyritään parantamaan online-pelaajien pelikokemusta.

Pelissä pidetään huomaamatonta tilastoa käyttäjien yhteyksien katkeamisesta. Jos ottelijan huomataan katoavan linjoilta useasti kesken ottelun, jää tästä merkintä hänen tietoihinsa. Tämä tieto ei näy muille, mutta tarpeeksi usein ottelut kesken jättänyt pelaaja tulee saamaan vastaansa todennäköisesti toisen pelaajan, jolla on havaittavissa samanlaista toimintaa kesken verkossa pelattujen turpakäräjien.

Marvel Vs Capcom 3: Fate of Two Worlds on tämän vuoden helmikuussa julkaistava peli, jossa Capcom-pelitalon ja Marvel-sarjakuvakustantamon hahmot ottelevat toisiaan vastaan. Uusia pelattavia hahmoja ovat sarjan kolmannessa osassa muun muassa Arthur Ghosts 'n Goblins -pelisarjasta sekä sarjakuvasankari Thor.

Galleria: 

Kommentit

Heh, kuulostaa erittäin hyvältä systeemiltä :)

On muuten idea parhaimmasta päästä. Jumankauta, niin ihmiset osaa olla myös fiksuja.

Halossa sovelletaan niin sanottuja kuittausbanneja. Bungie pitää kirjaa seuranhakujärjestelmässä aktiivisesti pelejä keskeyttävistä pelaajista ja antaa näille tarvittaessa lyhyehköjä porttikieltoja matchmakingiin.

Sais tehä sillee, että jos nettipelin keskeyttää, niin päivään ei nettipeleihin enää pääse :)

^no tuohan oliski tosi hauskaa :). Sehän vois päteä koko psn:iinkin, ja bannia ainaki kk.. Oma vika jos on p@ska modeemi, nettiyhteys tai jos kaverin kissan kaima tuli just kylään.

Eikö ois vaan helpointa julistaa pelistä lähtenyt häviäjäksi ja jäänyt voittajaksi.. Ei luulis kelleen olevan niin vakava asia jos tulee häviö tai kaksi vaikka juuri huonon yhteyden takia.. Ihan sama mikä nettipeli niin huonot häviäjät on aika perseestä, tosin niin on kyl huonot voittajaktin :) vaik saahan sit hieman hehkuttaa voittoaan :D ja pitääkin :)

Ensin Arcade Request (kts. SF4), nytten tämä? Ne muutamat matsit mitkä netissä vedän Rankedissa eivät siis todennäköisesti päädy töpselinvetäjien reviirille. Hienoa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi