Mass Effect 3, Binary Domain ja PS2-pelejä PS3:n Storeen

Tällä viikolla PS3:n Storeen saatiin maistiaisina Mass Effect 3:n ja Binary Domainin demot, jotka molemmat on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Plus-tilaajille löytyy ilmaiseksi myös koko Far Cry 2, josta muiden on maksettava 9,95 euroa.

Vihdoin Eurooppaankin saapuneen PS2-osaston alta löytyy tietysi edellisen Pleikkarin pelejä PS3:lle ladattavaksi. Ainakin ensimmäisessä erässä tarjolle tuli melkoista sillisalaattia ja hintaa teoksilla on muutamasta eurosta vajaaseen kymppiin. PSonen klassikkolaarista löytyy aikoinaan tyttöjen välisellä ystävyydellä kohauttanut Fear Effect 2: Retro Helix -kauhutoiminta ja ikärajaa on 18 vuotta.

Lisäsisältöä saivat Ace Combat Assault Horizon, Dance Star Party, Disgaea 4, Dungeon Defenders, Dynasty Warriors 7, Dynasty Warriors 7 Xtreme Legends, Saints Row The Third, Soul Calibur V, UFC Undisputed 3 ja Zen Pinball. Rock Band 3:een tuli lisää CCR:ää sekä kasarimeininkiä.

Uusia avatareja, teemoja ja videoitakin tuli tarjolle.

Galleria: 

Kommentit

Jos nyt sitten viimein tutustuisi siihen Far Cry 2:n kun kerran ilmaiseksi sitä jakavat.

Typo! Typo! Typo! 18-vuotta --> 18 vuotta

terv. Grammar Nazi

---

Ja miksei tonne voi tulla jotain kunnon PS2-pelejä, eikä tollasia nevöhööd-nimikkeitä? Maksaisin kyllä mieluusti kympin jostain PS3:lla toimivasta GTA: San Andreasista tai Vice Citystä.

Execta: Se mitä storeen tulee riippuu julkaisijasta. Jos haluat PS1/PS2 GTAt sinne, niin ei kun Rockstaria painostamaan.

Jees, tarttee varmaan itsekin Far Cry 2 laittaa jossain välissä latautumaan, vaikka mistään timanttisesta teoksesta ei välttämättä olekaan kyse.