Master Chief televisiossa maanantaina *Päivitetty*

Ensi maanantaina näytetään Pohjois-Amerikassa ESPN-kanavan Monday Night Football -ohjelman aikana ensimmäistä kertaa Digital Domain -tehostepajan työstämä Halo 3 -mainos. Sama 60 sekunnin pätkä näytetään myös Xbox.comissa samaan aikaan eli tiistaiyönä 2.15 Suomen aikaa.

Mainos ei siis sisällä pelikuvaa lainkaan, vaan siitä on löydettävissä lähinnä vinkkejä Halo-universumin tapahtumista. Se julkaistaan pian ensinäytöksen jälkeen myös Liven kauppapaikalla.

Lisäksi Bungie ja Microsoft ovat kertoneet, että ensi keväänä järjestettävä Halo 3 -betatesti ei ole avoinna muille kuin pohjoisamerikkalaisille. He voivat ilmoittautua halukkaiksi tähän kovin epämiellyttävään tehtävään maanantaista lähtien.

Päivitys:
Bungie korjasi eurooppalaisten Halo-fanien helpotukseksi lehdistötiedotetta kertomalla, että Halo 3 -moninpelibeta on auki myös vanhan mantereen asukeille.

Galleria: 

Kommentit

Yummie!

CGI vähän harmittaa tunnetuista syistä, mutta tapahtumien valotus on _aina_ tervetullutta mun silmiin, korviin, suuhun, sinuun, häneen, teihin, meihin kaikkiin =)

http://nisupulla.pp.fi/kickoff.wmv

Siellä Masteri mukana. Halo 2 julkkari 11.11.2004.

http://halo.bungie.org/news.html?item=17303
"Halo 3 Beta - Open to the World
Earlier this evening, while some of us were out gallivanting around irresponsibly, KP was keeping down the number of international heart attacks, by clarifying a point about the upcoming Halo 3 beta that was incorrectly stated in today's MS Press Release - this beta will be open to people all around the world, not just in North America. Breathe easy, you Halo fanatics in Zimbabwe - you've still got a shot at this."

No jo ehdin säikähtää ettei me päästä beta-testaamaan. : D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi