Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Max Payne 3 siirtyi toukokuulle

Take-Two Interactive ilmoittaa siirtävänsä Max Payne 3:n julkaisun maaliskuussa päättyvältä kuluvalta tilivuodeltaan toukokuulle. Julkaisun siirrolla halutaan varmistaa, että peli yltää sille asetettuihin laatuvaatimuksiin.

Siirron johdosta Take-Two uskoo tilivuotensa päätyvän tappiolle, mutta seuraavasta odotetaan sitäkin parempaa, kun Max Payne 3:n lisäksi julkaistaan muun muassa BioShock Infinite, Borderlands 2, Spec Ops: The Line, XCOM ja XCOM: Enemy Unknown.

Galleria: 

Kommentit

Hyvästit GTA V:n huhutulle toukokuu-julkaisulle... No nyt se peli tulee sitten vasta loppuvuodesta 2012. Ei jumalauta arvatkaa hajottaako, kun en pääse pelaamaan ennen tammikuun loppua (armeija)... TOIVON todella, että GTA V ilmestyy vasta vuoden 2013 alussa.

Niinpä :( Varmaankin GTA V julkastaan loppuvuodesta 2012. GTA V on jo varmaan pitkälti "valmis" mutta se milloin se julkastaan on täysin eriasia joten ei auta kun odottaa uutisia. En jaksa uskoa, että GTA V ilmestyisi vasta 2013, eihän monikaan peli ilmesty yli vuodella ensimmäisestä trailerista?

Hahah. Aamuja Exectalle!

Terveisin TJ -1290

Eiköhän tuo vasta ensi vuoden puolella tule. Se 5.5.(2013) voisi olla aika vahva veikkaus julkkaripäiväksi, kunhan sitä ensin vähän siirtelevät lopputuloksen takaamiseksi.

^ Rockstar julkisti GTA IV:n puolivuotta ennen aiottua julkaisupäivää (josta se sitten lopulta myöhästyi), miks nyt GTA V julkistettaisiin melkein 1.5 vuotta ennen mahdollista julkaisua?

Lykkäilevät muutamaan otteeseen, niin voilá.

Olin lukevinani jostain virallisesta lähteestä n.kuukausi sitten, että GTA V on käytännössä "loppusuoralla". En vaan muista mistä luin... Se vain ihmetyttää, että miksi R* pitäisi itsellään "valmista pakettia" 1.5v - 2.v ja iso raha seisoo...

No tuskin pitävätkään puoltatoista vuotta. Vaikka peli olis jo valmis, sitä hiottqisiin yhä ennen julkaisua. Kevät 2012 on varattu MP3:lle, joten GTA lykkääntyy(?) loppuvuoteen 2012.

No ainakaan ei pitäisi löytyä 1001 erilaista bugia?

Sanokaa mun sanoneen, että GTAV julkaistaan 12.12.12 :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi