MDK2 tulossa WiiWareen

Alunperin Biowaren kehittämä MDK2 (Murder, Death, Kill) saa uuden elämän WiiWaressa ja myöhemmin myös PC:llä. Hullun professorin ja kuusijalkaisen koiran tähdittämä räiskintäpeli julkaistaan ensi talven aikana Wiin latauspalvelussa.

Alkuperäinen MDK2 julkaistiin vuosituhannen alussa Dreamcastille, PC:lle ja PlayStation 2:lle. Osa originaalin pelin tekijöistä on palannut kehittämään uusia WiiWare- ja PC -versioita.

Galleria: 

Kommentit

Vae Biowaren kehittämä? Kyllä on historiatiedoissani suuria aukkoja. :p

Loistava peli kyllä. Nimestä en kyllä koskaan itse ottanut selvää, sillä muistaakseni peli itsekkin ehdotteli (ainakin asennus/latausruudussa), että mitä kaikkea MDK voisikaan tarkoittaa. Siltikin, Wiiware saa hyvän lisän latauspalveluunsa. :P

Muistan tuota nimeä pohdiskelleeni veljien kanssa ja heiteltiinhän tuota Murder, Death, Killiä vaihtoehdoksi, vaikka eihän tuosta tuolloin minkäänlaista varmuutta ollut. Ilmeisesti se kuitenkin on alkuperäinen nimi, ainakin jos Wikipediaa uskotaan.

Kannattanee tarkentaa, että PC:lle julkaistava versio on alkuperäisestä (ainakin) graafisesti paranneltu painos. Alkuperäinen versiohan on jo nyt PC:lle saatavilla, edullisesti ja DRM-vapaasti, ainakin GOG.comista ( http://www.gog.com/en/gamecard/mdk_2 ). Sarjan ykkösosa (omasta mielestäni selkeästi jatko-osaa parempi tekele) on niin ikään saatavilla PC:lle samasta paikasta.

Ensimmäinen ja toinen MDK olivat kyllä aikoinaan huikeita, tulisivatpa nyt muillekin konsoleille!

Tuosta nimestähän oli ykkösosan aikoihin Pelitissä kilpailu, jossa piti keksiä lyhenteelle merkitys. Sieltä on jäänyt aina mieleen ehdotus "Mummot DippiKastikkeessa", joka oli 10-vuotiaalle ehkä maailman hauskin juttu :) Btw, pelin hahmojen nimethän ovat tyyliin Max, Doc ja Kurt

Yllättäviä uutisia. Mitenkähän meinaavat mahduttaa pelin WiiWareen?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi