Medal of Honorin moninpeliin ilmaista lisuketta

Electronic Arts ilmoittaa Medal of Honorin myyneen julkaisuviikollaan maailmalla mukavat 1,5 miljoonaa kappaletta ja 2. päivä marraskuuta peli saan ilmaista lisäpelattavaa Clean Sweep -pelimuodon mukana.

Pelimuoto on käytössä uusilla Bagram Hangar - ja Khyber Caves -kartoilla, kuin myös päivitetyillä Diwagal Camp - ja Kabul City Ruins -kentillä.

Galleria: 

Kommentit

Yippikaijee. Oli niin vähän karttoja ja pelimuotoja julkaisussa että tällaista oli syytä odottaa.

Toivottavasti patchaa tuosta pelistä nuo muutkin isoimmat viat samalla =)

Onkos tuossa joku virhe vai enkö vaan tajua lausetta:
''Pelimuoto käytössä uusilla Bagram Hangar - ja Khyber Caves -kartoilla, kuin myös päivitetyillä Bagram Hangar- ja Khyber Caves -kartoilla.''

Itse en ole vielä saanut peliä käsiini(ehkä huomenna), mutta olisi hienoa että tulisi paljon uusia kenttiä eikä Bad company 2-tyyliin samoja karttoja eri pelimuodoissa.

@riochi: Tiedotteen sanamuoto on alkuperäiskielellä näin: "This exhilarating mode is playable across two all-new maps (Bagram Hangar and Khyber Caves) as well as redesigned versions of the popular Diwagal Camp and Kabul City Ruins maps."
Pelin omistamattomana olettaisin, että nuo pari viimoista olisivat jo mukana olevista kartoista muokattuja versioita ja että pari ihan uutta karttaa tulisi mukana.

Eikös roichi huomauttanut nimenomaan siitä, että uutisessa lukee nyt kahteen kertaan "Bagram Hangar - ja Khyber Caves" kun siinä ilmeisesti pitäisi lukea "uusilla Bagram Hangar - ja Khyber Caves -kartoilla, kuin myös päivitetyillä Diwagal Camp and Kabul City Ruins -kentillä"

@Malefieus: No hii. Toi saa mennä kuusi päiväisen kuumeen piikkiin. Muutenkin mulle saa ilmoittaa virheistä tyyyliin "HALOO", että varmasti huomaan :)

Ja anteeksi riochille. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi