Japanissa päästiin testaamaan Sonyn tulevaa laitetta toden teolla.

Mediaväki sekä lukuisat japanilaiset YouTube-sisällöntuottajat julkaisivat taannoin ensimmäiset PlayStation 5 -ennakkovideot. Videoilla käydään läpi mm. laitteen raudan ja uuden DualSense-ohjaimen ominaisuuksia sekä tietenkin pelejä. Pelikuvaa nähdään livenä Astro's Playroomista, Balan Wonderworldista, Devil May Cry 5 Special Editionista ja Godfallista.

Nähtävästi myös ohjainkomennot kokevat muutoksia. X- eli ristinappi on ensimmäistä kertaa ohjaimen vahvistuspainike maailmanlaajuisesti, kun aiemmin Japanissa ja Aasiassa kyseisen painikkeen virkaa toimitti ympyrä.

Eilen KonsoliFIN.net uutisoi PlayStation 5:n tuulettimen hiljaisuudesta. PlayStation 4:llä ja sen Pro-mallilla laitteen desibelit nousivat lähes poikkeuksetta korkealle tasolle, joten PS5:n hiljaisuutta voidaan pitää tervetulleena uudistuksena.

PlayStation 5 julkaistaan 12.11.2020 Yhdysvalloissa, Japanissa, Kanadassa, Meksikossa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Koreassa. Muualla maailmassa laite julkaistaan viikkoa myöhemmin eli 19.11.2020.

Kirjaudu kommentoidaksesi