Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Japanissa päästiin testaamaan Sonyn tulevaa laitetta toden teolla.

Mediaväki sekä lukuisat japanilaiset YouTube-sisällöntuottajat julkaisivat taannoin ensimmäiset PlayStation 5 -ennakkovideot. Videoilla käydään läpi mm. laitteen raudan ja uuden DualSense-ohjaimen ominaisuuksia sekä tietenkin pelejä. Pelikuvaa nähdään livenä Astro's Playroomista, Balan Wonderworldista, Devil May Cry 5 Special Editionista ja Godfallista.

Nähtävästi myös ohjainkomennot kokevat muutoksia. X- eli ristinappi on ensimmäistä kertaa ohjaimen vahvistuspainike maailmanlaajuisesti, kun aiemmin Japanissa ja Aasiassa kyseisen painikkeen virkaa toimitti ympyrä.

Eilen KonsoliFIN.net uutisoi PlayStation 5:n tuulettimen hiljaisuudesta. PlayStation 4:llä ja sen Pro-mallilla laitteen desibelit nousivat lähes poikkeuksetta korkealle tasolle, joten PS5:n hiljaisuutta voidaan pitää tervetulleena uudistuksena.

PlayStation 5 julkaistaan 12.11.2020 Yhdysvalloissa, Japanissa, Kanadassa, Meksikossa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Koreassa. Muualla maailmassa laite julkaistaan viikkoa myöhemmin eli 19.11.2020.

Kirjaudu kommentoidaksesi