Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mega Man Legends 3 kuopattu

3DS:lle kehitelty Mega Man Legends 3 on nyt virallisesti peruttu. Asiasta kertoo kehittäjätiimin jäsen Capcom-Unity-sivuston blogissa. Peli ei täyttänyt Capcomin sille asettamia tavoitteita ja näin ollen nimikkeen kehitys on keskeytetty.

Pelin kehityksessä käytettiin apuna pelaajien ideoita, joita he pystyivät jättämään verkossa sijainneen Developer Roomin, eli interaktiivisen kehitystilan, avustuksella. Kaikki, jotka jättivät hyväksytyksi päätyneitä ideoitaan verkkopalvelun välityksellä, tulevat saamaan lahjan lohdutuksena.

Pelin peruuttaminen johtuu siitä, että nimike ei täyttänyt sille asetettuja kriteereitä, joita ei kuitenkaan tarkemmin yksilöity. Mega Man Legends 3:n kehitystyö on ollut vastatuulessa jo aiemmin, koska sarjan luoja Keiji Inafune lähti Capcomilta muihin työtehtäviin viime vuoden puolella. Myös Mega Man Universe -projekti pistettiin jäihin tämän vuoden maaliskuussa.

Ohessa lainaus Capcomin viestistä, jossa kerrotaan projektin kuoppaamisesta.

"Voimme vain ilmaista syvimmät pahoittelumme kaikille teille, jotka olette lainanneet meille loppumattoman tukenne, mukaan lukien osallistumisenne Mega Man Legends 3:n Developer Roomiin. Koko Legends-tiimin puolesta, hyväksykää vilpitön anteeksipyyntömme epäonnistuessamme täyttää fanien odotukset."

"Kiitämme teitä kaikkia laajasta tuestanne tälle nimikkeelle sekä tälle yhteisölle ja toivomme, että jatkatte Mega Man -sarjan ja muiden Capcomin pelien tukemista."

Galleria: 

Kommentit

Pffffff.... miksi crapcom? Yksi niistä peleistä jonka takia ostin 3ds.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi