Mega Man -miehen joukkorahoituspeli konsoleille

Mega Manin luojana tunnettu ja monien muiden pelien taustalla vaikuttanut Keiji Inafune on saanut Mighty No. 9 -projektiinsa joukkorahoituksella kasaan jo yli 2,2 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa, että peli nähdään PC:n, Macin ja Linuxin lisäksi myös PlayStation 3:lla, Xbox 360:lla ja Wii U:lla.

Mighty No. 9 tulee olemaan henkistä jatkoa Mega Maneille ja kehitystiimistä löytyykin useita sarjan parissa aikaisemmin työskennelleitä. Julkaisua kaavaillaan vuoden 2015 keväälle.

Projektin rahoituksen seuraava tavoite on 2,4 miljoonaa dollaria, jolla peliin luvataan mukaan Challenge-pelimuoto. PlayStation 4 - ja Xbox One -versiot ovat tiedossa, jos kasaan saadaan 3,3 miljoonaa. Rahoitusta kerätään lokakuun alkuun asti.

Galleria: 

Kommentit

Järkevämpää olisi jättää ps3 ja Xbox360 väliin kokonaan ja mennä suoraan seraavaan sukupolveen. Vuonna 2015 kyseiset konsolit ovat olleet "haudassa" jo kaksi vuotta, ja toimivat silloin lähinnä lapsiperheiden budjetti konsoleina. Tosi pelaajat ovat jo vaihtaneet alustaa tuolloin.

Vai on tosipelaajat vaihtaneet alustaa :) Eiköhän tosipelaajat pelaa juuri niitä pelejä juuri sillä alustalla, mikä kiinnostaa. Itselle on tulossa vielä 2014 puolella 3 peliä PS3:lle ja ovat peräti samasta sarjasta (2 tosin hd-remake yhdistelmä). En näe mitään ongelmaa, jos peli tarvitsee vain PS3 tehot, että se sille julkaistaan. Aivan varmasti PS4:lle on ainakin aluksi vaikeampi ja kalliimpi peli tehdä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi