Metal Slugia ja Zeldaa Nintendon latauspalveluissa

Wii U -julkistusten ohessa on Nintendolla myös lisäilty pelattavaa yhtiön eri latauspalveluihin.

3DS Ambassador -ohjelmassa jo osalle käsikonsolipelaajille jaeltu Zelda II: The Adventures of Link syöksyy tänään 3DS:n Virtual Consoleen. Kakkos-Zelda sekoitti aikanaan seikkailusarjaan uusia elementtejä kokemuspisteiden ja sivustapäin kuvattujen toimintaosuuksien muodossa.

Älypuhelimillakin tavattu Crazy Kangaroo loikkaa tällä viikolla 3DS:n eShopiin ladattavaksi. Värikkäässä ja liiketunnistusta hyödyntävässä nimikkeessä ohjataan Barney-kengurua matkalla kohti kotia. Traileria voi hyppiä katsomaan tämän linkin kautta.

3DS:n demopuoli täydentyy Shifting World -puzzleilun kokeiluversion myötä. 3D- ja 2D-näkymillä sekä mustavalkoisuudella temppuilevasta pelistä voi katsoa liikkuvaa kuvaa tästä.

DSiWare-tuotoksilla kunnostautunut CIRCLE Entertainment tuo palveluun lisää pelattavaa tälläkin viikolla Bookstore Dreamin muodossa. Jos olet joskus haaveillut kirjakaupan omistamisesta, voi tämä tuotos olla juuri sinua varten. Esimakua tulevasta voi katsoa videomuodossa.

3DS:n rytmipeli Theatrhythm: Final Fantasy saa jälleen uutta lisämusiikkia ladattavaksi. Tämän kerran kattaus näyttää seuraavalta:

  • Somnus (FFC)
  • Gustaberg (FF11)
  • The Battle for Freedom (FF12)
  • Final Battle (FF10)

Metal Slug X on tämän viikon Wii Virtual Console -uutuus. Pelissä räiskitään, ammutaan, tulitetaan ja välillä myös hypitään vihollisten täyttämissä kentissä ja pelastetaan mahdollisimman monta vankia matkan varrella. Toiminnantäyteistä räiskintää pääsee pelaamaan yhden tai kahden pelaajan voimin.

Ohessa viikon koko kattaus hintatietoinensa:

3DS Virtual Console
Zelda II: The Adventures of Link (5€)

eShop
Crazy Kangaroo (4€)
Theatrhythm: Final Fantasy -lisämusiikkia (1€ / kappale)
Shifting World (demo)

DSiWare
Bookstore Dreams (200 pistettä)

Wii Virtual Console
Metal Slug X (900 pistettä)

Galleria: 

Kommentit

Nicalis-studiolta on kerrottu, että lienee enää muutaman päivän kysymys, että koska saadaan tietoa NightSkyn ja Cave Storyn saapumisesta 3DS:n eShopiin.