Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

MGS- ja Zone of the Enders -kokoelmat PS3:lle ja X360:lle

Konami julkaisee Metal Gear Solidista ja Zone of the Endersistä teräväpiirtokokoelmat Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Metal Gear Solid -kokoelma sisältää sarjan toisen ja kolmannen osan sekä PSP:ltä tutun Peace Walker -seikkailun. Paketin luvataan ilmestyvän kauppoihin kuluvan vuoden marraskuussa.

Zone of the Enders -kokoelma kattaa puolestaan sarjan molemmat julkaistut pelit. Mechat pääsevät irti ensi vuoden aikana.

Uusversioita ei käännetä täysin suoraan vanhoilta konsoleilta, vaan esimerkiksi tekstejä ja muuta 2D-grafiikkaa päivitetään teräväpiirtoaikaan sopivaksi. Lisäksi mukana ovat pokaalit ja saavutukset.

PS3:lla paketit tukevat myös uutta "transfarring"-toimintoa, jonka ansiosta pelaamista voi jatkaa PSP:llä tai NGP:llä, mikäli peli on käsikonsolille julkaistu.

Hideo Kojima esitteli Konamin esittämässä videossa myös uutta pelimoottoria, jota Kojima Productions kehittää tulevia pelejään varten. Metal Gear Solid Risingin hän lupasi ilmestyvän ensi vuoden aikana.

Galleria: 

Kommentit

Tätä on odotettu! :) Harmillista vain, kun ei tuota ensimmäistä Metal Gear Solidia käännetty HD muotoon.. =/

tossa myös sanottiin että silent hill 2 ja 3 tulee HD kokoelmana

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-silent-hill/714599

JEE! Eikun Emulaattorille pyörimään MGS 1 ja tuo PS3:seen niin ehkä ostan Metal Gear Solid 4. Toivottavasti siihenkin tulee trophyt.

Pelkästään jo peace walkerin takia menee ostoon. Eipähän tartte ostaa psp:lle kallista muistikorttia vain sen takia, että tuohon saa ääninäyttelyn joka paikkaan.

Meinasipa mennä kahvit väärään kurkkuun.

Aiku kiva! Ja vielä tänä vuonna, nice!

Eli Peace Walker saa kuin saakin PS3 -porttauksensa? Capcom, älkää kusko varpaille ja pitäkää ne hirviöt siellä.

Tuo tallennuksen (ja pelin) siirto kuulostaa kyllä helvetin hienolta, ei tarvitse välttämättä aloittaa ihan alusta jos Pleikalle tuon hommaa.

Kyllä! Se tulee sittenkin!

Ja MGS4n trophy-tuesta ei mitään...

Tätä on odotettu!

Jes! Hyvä kun tulee boxille. Luulin jo että en enää pääse boxin omistajana sarjan pariin mutta hyvä kun tämä kokoelma ja Rising on tulossa.

Kyllä nyt harmittaa, että menin viime vuonna PS2:n oston yhteydessä menin sitten turhaan Substancen ja Snake Eaterin hankkimaan =(...noh parempi kuitenkin näin, kyllä sitä mielummin HD-päivitettyjä versioita pelailee+achievementit/trophyt, enkä onneksi vielä edes noita PS2:lle kerenny vielä pelaamaan.

Saadaan pelien parhaimmistoa nykyiselle sukupolvellekkin.

Onko japani dubbeja? Olisi edes joku syy pelata uudestaan. Sen verran munakkaammat äänet, David Hayter pahainen köhijä noitten rinnalla. Etenkin ZOEn tunnelma menee enkulla pilalle.

Kiitos erittäin paljon Kojima! Kiitos erittÄIn paljon.

Peace Walkeria ei kauheasti tehnyt mieli pelata PSP:llä huonojen kontrollien takia ja PC-pelaajana vaadin aika paljonkin, että olisi siedettävää pelata.
Viellä kun olisi kaikki nämä MGS:ssät 1080p laajakuvatuella, 4 kertasella reunanpehmennyksellä ja 60 fps, niin olisi niin nam.
Olen myöskin halunnut nähdä nämä PS2 MGS:ssät HD:na, joten tulee olemaan pakko ostos, vaikka omistankin jo näiden alkuperäis versiotkin.
Japani dubit olisi myös kauan odotettu lisä.

Vihdoinkin saa Peace walkerin pelittämään ilman peukaloiden jumitusta :)

Ostin PS3 MGS4:sen takia ja parhaimmat yksinoikeuspelit PS2:sella olivat MGS2/3.

Boxille niiden tuominen on jotenkin petollista. "Ei jatkoon"

Saatan ostaa, jos MGS3 tulee sama kamerasysteemi kuin MGS3:Subsistanceen.

"Ostin PS3 MGS4:sen takia ja parhaimmat yksinoikeuspelit PS2:sella olivat MGS2/3.

Boxille niiden tuominen on jotenkin petollista. "Ei jatkoon""

MGS2 oli myös Boksille joten petos on jo tapahtunut, varmasti myös kolmonen olisi tullut jos Boksin laitekanta olisi ollut isompi.
Jotenkin ihmetyttää tämä joidenkin pettymys siihen kun jotku toisetkin saavat pelit. Jos Konamilla ei ole mitään voimassa olevia sopimuksia Sonyn kanssa olisi järjetöntä jättää 50miljoonan laitekanta huomioimatta. No yllätys tämä on itselleni siitä huolimatta.

Siis hei nyt en ymmärtänyt....Tuleeko MGS 2 ja 3 boksille???

Tätä tulikin toivottua jossain Konamin kyselyssä facebookissa, loistavaa!

tän vuoden puolella on vielä 2 pakko ostosta, The Elder Scrolls V: Skyrim ja tämä, onkohan MGS3 ja peace walkerin netti peli mukana? toivottavasti on..

Zone of the enders :O

Se on kovapeli. Itse melkeinpä noi MGS pelit jo pelannut, niin ei niin niistä innostu, vaikka kai ne tulee ostettuakin, mut ZoE tulee hommattua väkisinkin kun joskus aikoinaan se oli niin kova sana, eikä oo sen koommin tullu nähtyä siitä mitään

Uuh, MGS -collection on pakko-ostos, jo pelkästään Peace Walker riittää syyksi sillä PSP -versiota en ostanut vaikka monesti olikin mielessä. MGS2 ja 3 ovat myös tiukkoja, etenkin jälkimmäinen joka tuli tahkottua valehtelematta ainakin 10 kertaa lävitse PS2:n aikakaudella. Jumala on sittenkin olemassa. :p

Zone of Enders -collection on myös hankintalistalla sillä niitä en ole kokenut, mutta aina on kiehtonut kyseiset pelit kun pelaajat ovat kovasti hehkuttaneet. Toisaalta ihan hyvä että tämä tulee vasta ensi vuoden puolella.

Toivottavasti nyt kymmenen vuoden jälkeen 9/11:stä nähtäisiin se kakkosen sensuroimaton loppu. Ärsyttää aina varsinkin ne tyhjää lipputankoa näyttävät kuvakulmat.

Saa nähdä, että millaista esim. MGS 3:n pelaaminen on boksin ohjaimella, kun kyseisessäkin pelissä on mukana nuita eri painallusvaiheittain olevia toimintoja, kuten tähtääminen ja ampuminen. Boksin näppäimet kuitenkin tuntuvat olevan jämäkämpiä, jolloin tuo pohjassa/ylhäällä painallusten välimaasto ainakin luulisi olevan hankalemmin hallittavissa.

Pelinä tämä MGS-kokoelma on kyllä pakkohankinta, kun pleikkaria ei omasta talosta löydy.

Metal Gear Solid 6 Timed Xbox 360 exclusive confirmed.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi