Michael Phelps -uintipeli Kinectille kesällä

505 Games julkaisee Michael Phelps - Push the Limit -uintipelin Xbox 360:n Kinectille kesäkuussa. Olympiauimarin nimeä kantavaa tuotetta kehittää Blitz Games Studios.

Push the Limitistä tarjotaan traileria virallisilla verkkosivuilla. Mainospuheissa ei kuvailla ohjausta sen tarkemmin, mutta Kinectin luvataan siirtävän pelaajan liikkeet ruudulle. Kisoissa voi nostattaa yleisön tunnelmaa, kokeilla eri uintityylejä ja venyttää ylimääräiset sadasosat pois maalissa. Lisäksi luvassa on joitakin äänikomennoilla aktivoitua lisävoimia.

Peli sisältää uratilan, jossa pelaaja reissaa kilpailusta toiseen ja ottaa vastaan opetusta Michael Phelpsiltä. Lisäksi pakettiin kuuluu moninpeli, joka kattaa niin jaetun ruudun kamppailut kuin verkkopelitkin. Party Relay -tilassa voidaan kisailla kahdeksan pelaajan viestiuinnissa.

Galleria: 

Kommentit

Tämä käy ainakin luultavasti jenkeissä hyvin kaupaksi. Onhan Michael Phelps siellä melkoinen kansallissankari. Pelin laadusta on vaikea sanoa mitään, mutta nimellähän tätä varmaan tullaan myymään.

En millään keksi, miten tästä saisi jollain tapaa toimivan pelin? Toivottavasti julkaisevat aikanaan demon.

Hanna-Maria Seppälän uintipelin voisin ostaakin. Tämä ei oikeen napostele.

liikkuuko vasemmalla tatilla vasen jalka ja oikealla tatilla oikea jalka?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi