Microsoft kertoo Xbox Wire -uutissivullaan tahtotilastaan luoda entistäkin toimivampi käyttöliittymä tulevaan Series X:ään.

Kevyesti uudistettu käyttöliittymä ei lähde keksimään pyörää uudelleen sen noudatellessa koko Xbox Onen elinkaaren ajan aktiivisesti työstettyä nykyistä ulkoasua. Tavoitteena on ollut kuitenkin luoda käyttäjäkokemuksesta reilusti aiempaa sutjakkaampi, ja systeemin lupaillaankin käynnistyvän puolet Xbox Onea nopeammin. Tästä huolimatta muistinkäyttö on saatu puristettua aiempaa pienemmäksi.

Uuden sukupolven konsoli Xbox Series X julkaistaan kuluvan vuoden marraskuussa.

Galleria: 

Kommentit

Toivottavasti Serieksen käyttöliittymä on yhtä helppo käyttää kuin oli X360:n, josta tykkäsin kovasti. XOX:ssä on aivan hirveä käyttis. En osaa vieläkään monen vuodenkaan jälkeen löytää helposti etsimääni. Yhtenä esimerkkinä on, että kun haluan poistaa vanhan pelitallennuksen aloittaakseni uuden pelin kokonaan alusta, on edessä aina sama selaaminen, kun muistissa vaan ei pysy, miten ja mistä. Monet muut pelaajaystäväni Xbox Livessä ovat olleet samaa mieltä käyttöjärjestelmän kankeudesta. Nähtävästi Microsoft on saanut tulikivenkatkuista palautetta ja cat has been raised on the table. Siltä tuon videon perusteella ainakin vaikuttaa.

"Toivottavasti Serieksen käyttöliittymä on yhtä helppo käyttää kuin oli X360:n, josta tykkäsin kovasti. XOX:ssä on aivan hirveä käyttis. En osaa vieläkään monen vuodenkaan jälkeen löytää helposti etsimääni."

 

Ei mitään ongelmaa itellä ollut missään vaiheessa minkään xbox-käyttiksen kanssa. Vaatii vain harjoitusta, mutta aina kaikki löytynyt mitä hakee, ihan tallennuksia myöden.

Jatkuvasti on parantunut ja Microsoft on kuunnellut ja toteuttanut kehitysehdotuksia kiitettävää tahtia. Nykyisellään loistava käyttis, jossa ei ole mitään suurempaa vikaa. Hyvä että pitävät aikalailla samana. Kyllä se on aikalailla siitä, mihin tottuu. 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi