Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoft Flight Simulator liihottelee kauppoihin digitaalisen version lisäksi fyysisenä painoksena – ja voi veljet sentään, millainen paketti onkaan kyseessä.

Aerosoftin julkaisema fyysinen versio sisältää todellakin uutisotsikon mukaiset kymmenen DVD-levyä, paketoituna nätteihin kansiin ohjekirjasen kera. Mukana on tietysti itse pelin koodi, mutta lisäksi kevyet 90 gigatavua kovalevyltä lohkaiseva pelimaailma – käytännössä siis koko maapallon kattava karttadata. Muutoin kyseessä on siis identtinen versio digitaalisen pelikopion kanssa, mutta kaikkea materiaalia ei tarvitse ladata vaikkapa tuskallisen hitaan kotiverkon kautta.

Tarjolla on 70 euron hintaluokkaan loksahtava Standard Edition sekä vieläkin yksityiskohtaisempia lentokenttiä ja koneita sisältävä Premium Edition. Viimeksi mainittu aiheuttaa kukkaroon palttiarallaa 130 euron loven.

Microsoft Flight Simulator julkaistaan Windowsille elokuun 18. päivä, tietysti myös suoraan kuukausimaksulla rullaavaan Game Pass -palveluun. Myös Xbox One -versio on työn alla, mutta moisesta ei liene tulossa kymmenen levyn painosta.

Kirjaudu kommentoidaksesi