Microsoft: HD DVD:llä ei vaikutusta Xboxiin

Microsoft on julkistanut peliblogissaan lyhyen tiedotteen, jonka mukaan HD DVD -formaatin kohtalolla ei ole vaikutusta yhtiön Xbox 360 -konsoliin. Laitteella on mahdollista katsoa HD DVD -elokuvia lisävarusteaseman avulla.

Microsoftilla uskotaan, että pelit ovat edelleen Xbox 360:n kulmakivi eikä niistä konsolilla ole pulaa. Yhtiö myös korostaa, että HD DVD on vain yksi tapa nauttia teräväpiirtoelokuvista. Valikoiduissa maissa konsolin käyttäjät voivat vuokrata elokuvia digitaalisesti Live-verkosta.

HD DVD -lisävarustetta koskevia jatkosuunnitelmiaan Microsoft ei halua julkistaa ennen kuin kuulee Toshiban päätöksen formaatin tulevaisuudesta. Formaatin päätukijana toimineen Toshiban on odotettu lähiaikoina ilmoittavan vetäytymisestään HD DVD:n kehityksestä. Tänään yhtiö vielä kiisti huhut vetäytymispäätöksestä.

HD DVD on kärsinyt elokuvastudioiden ja jälleenmyyjien siirtymisestä kilpailevaan Blu-ray-leiriin.

Galleria: 

Kommentit

Jep jep. Oishan se kiva jos noita leffoja saisi vuokrattua täälläpäin maailmaa...

MS:n damage control yritykset jatkuvat...

Minusta x0 ei pitäisi edes sallia tulla ulkoista Bluray asemaa koska itse ovat kelkkansa valinnut ja sehän vain huonontaisi sonyn soittimia ja ps3 myyntiä. Ja sonyhan on blurayn kova tukija niin luulisi tälläkin olevan merkitystä.
Ja ihme ettei MS edes pahoittele asiakkaittensa puolesta kun ovat ostaneet ulkoisen aseman ja nyt se on koriste kamaa

Jep, miljoonat X0:n HD-DVD add onin takia ostaneet ihmiset ovat varmasti raivoissaan.

Ja pleikkapoikien ylipaskat provoamiset ja suoranainen idiotismi jatkuu uutisesta toiseen.

Aleksi61 sittenhän Sonyn pitäisi luopua rumblesta kun kelkkansa valitsivat.

PS3:n myynteihin XO:n BD-asema tuskin vaikuttaa. Ellei se ole ominaisuuksiltaan parempi (tuskin) ja hinnaltaa todella kilpailullinen.

Mikä vaikutus HD-DVD kuolemisella on XO:n? Vaikutusta ei ole, koska XO:ta ostetaan kuitenkin ensisijaisesti pelikonsoliksi, koska siinä EI ole sisäistä HD-formaattia pyörittävää asemaa. PS3:n taas on ehkä 60/40 suhteella pelikonsoli/HD-leffakone. Tämä tulee näkymään etenkin tämän vuoden myynneissä PS3:n osalta jatkuvana kasvana trendinä.

Toivottavasti osaavat tehdä tulevaisuudessa hieman parempia päätöksiä MS:llä vaikka kokeneet johtajat jättävät "uppoavan" laivan koko ajan.

Niin. Toshiba ilmoitti lopettavansa hd-dvd -asemien valmistamisen (www.itviikko.fi). Kai se nyt on sitten virallista.

Aleksi61: Sony luultavasti näkee tämänkin vain formaattinsa vahvistumisena. Niillä ei ole varaa katsella maailmaa vain synkkien fanboy-lasien läpi.
Itse muuten pohdin että vois ostaa sen HDDVD-aseman kun se on nyt halventunut. Sehän on sit kohta keräilykappale :)

"Jep, miljoonat X0:n HD-DVD add onin takia ostaneet ihmiset ovat varmasti raivoissaan."

No luulisi nyt tyhmänkin tajuavan että aikaisemmin hd-dvd ja blu ray soittimien ostajilla oli sellainen riski että mahdollisesti itsensä suosima formaatti ei välttämättä voita? :D?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi