Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoft ja Activision Blizzard ovat sopineet lisäaikaa matkan varrella viivästyneiden kauppojensa viimeistelyyn.

Alkuperäinen määräaika oli sovittu firmojen välillä heinäkuun 18. päivälle. Erilaiset oikeusprosessit ja muu vastustus on kuitenkin viivästyttänyt prosessin viimeistelyä, joten nyt määräaikaa on päätetty suosiolla siirtää aina lokakuun 18. päivään saakka. Viivästyksen sakkomaksu nousee kuitenkin asteittain elokuun 29. päivä ja syyskuun 15. päivä, joten kaupat pyritään todennäköisesti vahvistamaan edelleen mahdollisimman pikaisella aikataululla. Xbox-pomo Phil Spencer on twiitissään luottavainen, että hommat saataisiin pakettiin lokakuun määräaikaan mennessä.

Jättikauppojen hidasteena tuntuisi olevan enää Ison Britannian Competition and Markets Authority (CMA), jonka mielestä diiliä ei saisi viedä loppuun saakka. CMA:n oma määräaika lopullisen päätöksensä tekemiselle on elokuun 29. päivä.

Sony ja Microsoft sopivat vastikään myös kiistakapulana olleen Call of Duty -sarjan kohtalosta, mikä vihjailee kauppojen lopullisen toteutumisen puolesta. Räiskintä nähdään Sonyn konsoleilla ainakin seuraavan 10 vuoden ajan.

Kirjaudu kommentoidaksesi