Microsoft valvoo kauppapaikan aluerajoituksia

Xboxic-sivusto kertoo Microsoftin ryhtyneen toimenpiteisiin Liven kauppapaikan aluerajoituksen kiertäjiä vastaan. Nykyäänhän eurooppalainen asiakas pääsee käsiksi yhdysvaltalaiseen sisältöön luomalla "valetilin", jonka maaksi merkitään Yhdysvallat.

Ongelma nousi esille hiljattain, kun ohjelmistojätti lanseerasi rapakon takana Marketplacen videopalvelun, josta voi vuokrata elokuvia ja TV-sarjoja. Taustalla ovat todennäköisesti julkaisijoiden alueelliset tekijänoikeuskysymykset.

Asiasta ei ole annettu vielä virallista tietoa, mutta ilmeisesti valetilejä ei ainakaan vielä poisteta, vaan niiden lataukset pyritään estämään IP-osotteiden tunnistamisen avulla.

Galleria: 

Kommentit

No voi *insert your favorite four letter word here* :(

Tää ny ei oo taas mistään kotosin. Ymmärrettävää tekijänoikeussyistä, mutta ei silti kuluttajan kannalta mistään kotosin.

Tosin suomalaisena ei tämmösestä pitäis olla ihmeissään. Täällä kun tavallisesta kansalaisesta ollaan valmiita tekemään rikkollinen tekijänoikeuksien suojelemiseksi. Meillä säädetään tekijänoikeuslakeja joita kukaan ei ymmärrä tai osaa tulkita.

Suomi - Holhousta täysi-ikäisille ihmisille

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi