Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Microsoftin bannivasara heiluu

Microsoft on ilmoittanut Eurogamerille ottavansa todella vakavasti mahdolliset Gears of War: Judgment –pelin laittomia teitä hankkineet.

Gears of War: Judgment julkaistaan Euroopassa virallisesti 22. päivä maaliskuuta, mutta ilmeisesti peli on luikahtanut verkkoon reilusti ennen aikojaan. Microsoft ilmoittaakin, että mikäli Livestä löytyy pelin pelaajia ennakkoon on tämä täysin selkeä rikkomus Xbox Liven käyttösääntöjä kohtaan. Nämä säännöt on jokainen Live-käyttäjä allekirjoittanut tunnusta tehdessään ja Microsoftin oikeus on sulkea joko käyttäjä tai käyttäjän konsoli ulos Xboxin verkkopalveluista jatkossa. Vastaavia bannivasaran heilumisia nähtiin myös Halo 4:n ja Gears of War 3:n julkaisun aikoihin.

Gears of War: Judgment on sarjan ensimmäinen osa, jonka kehittää Bulletstormista tuttu People Can Fly. Kolme edellistä osaa tehnyt Epic Games on siirtynyt jo muihin vielä nimeämättömiin projekteihin.

Microsoft julkaisi myös pelin moninpelistä upouuden trailerin Guts of Gears.

Galleria: 

Kommentit

kun tämmösiä tapahtuu säännölisesti nykyään konsoolilla niin ei tarvi ihmetelle miksi nuo cdkeyt olisi tulossa myös konsoolille

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi