Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Miljoonamyyntiin yltänyt Angry Birds Trilogy myös Wii U:lle

Activision ja Rovio ovat vahvistaneet Angry Birds Trilogyn ilmestymisen Wii U:lle ja Wiille. Trilogiapaketin kerrottiin myös ylittäneen miljoonan kopion rajapyykin.

Angry Birds Trilogy julkaistiin viime syksynä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle sekä Nintendo 3DS:lle. Paketti pitää sisällään aiemmin mobiililaitteille ilmestyneet pelit Angry Birds, Angry Birds: Seasons sekä Angry Birds: Rio.

Galleria: 

Kommentit

Tablettiohjain pääsee oikeuksiinsa. Varma hitti ja voi jo liikuttaa konettakin kaupan hyllyltä.

Toivottavasti. Toisaalta 30+e-hintalappu on aika iso siihen nähden, että samat pelit saa kannettavassa formaatissa muutamalla eurolla. PSN:stä ostin Angry Birdsin aikanaan, mutta ei sitä oikein tahtonut jaksaa. Tuollainen sopii niin paljon paremmin taskun pohjalle kuin kotisohvalle. Jos PS3 on vapaana, mielummin sitä pelaa jotain "oikeaa" peliä.

Onnittelut kuitenkin Roviolle komeasta rajapyykistä. En olisi uskonut Trilogyn yltävän 7-figuuriin kun Gamescomissa törmäsin pelin esittelytilaisuuteen.

3DS:n Angry Birds on erittäin menestynyt, ja näistä kolmesta versiosta selvästi se, jolla on suurin vetovastuu noista miljoonan myynneistä. Wii U:n laitekanta on vielä pieni, joten kotiversioista parhaat mahdollisuudet onkin ehkä Wii-versiolla.

Nyt on kyllä ihan pakko ostaa Wii U, että pääsen ostamaan sille 30€ hintaisen pelin, jota voisin pelata ilmaiseksi puhelimellani.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi